YleinenZTE

ZTE kertoi: Nubia RedMagic 6S Pro saapuu globaalisti saataville 27. syyskuuta 599 euron hinnalla

ZTE julkaisi jo kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Nubia RedMagic 6S Pro -pelipuhelimen aikaisemmin tänään, mutta hieman myöhemmin yhtiö päätti vahvistaa myös globaalin saatavuuden. Uuteen Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriin perustuva huippupuhelin tulee saataville myöhemmin syyskuun aikana myös Euroopassa.

Globaalisti RedMagic 6S Pro on saatavilla 27. syyskuuta alkaen ja pelipuhelin on saatavilla ainakin RedMagicin oman verkkokaupan kautta Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Tarjolle on tulossa kolme versiota, joista musta väriversio on tarjolla 12 + 128 gigatavun versiossa 599 euron hintaa sekä 16 + 256 gigatavun versiossa 699 euron hintaan. Lisäksi puhelimen läpinäkyvä versio on tulossa tarjolle 16 + 256 gigatavun versiossa 729 euron hintaan. Yhtiön oman verkkokaupan kautta RedMagic 6S Pron voi tilata myös Suomeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa RedMagic 6S Pro -puhelimessa suurin päivitys on tehokkaampi Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri, jos verrataan aikaisempaan RedMagic 6 Pro -puhelimeen. Uutuuspuhelimessa on lisäksi 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 165 hertsin virkistystaajuus, 720 hertsin kosketusherkkyys sekä Full HD+ -tarkkuus. Akunkesto globaalisti tarjolle tulevassa versiossa on 5050 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 66 watin teholla.

RedMagic 6S Pro tarjoaa lisäksi kolmoiskameran, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Puhelimessa on lisäksi NFC-tuki, 5G-yhteydet, kuulokeliitin sekä näyttöön integroitu sormenjälkilukija. Tarkemmin uutuuspuhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: ZTE:n tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen