YleinenZTE

ZTE esitteli uuden Nubia RedMagic 6S Pro -älypuhelimen – 165 hertsin AMOLED-näyttö, Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri ja 120 watin lataus

ZTE:n tytärbrändi Nubia on tänään julkaissut uuden RedMagic 6S Pro -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa. ZTE tulee tuomaan uutuuspuhelimen myös globaalisti saataville, mutta tarkkaa tietoa siitä ei ole vielä kerrottu.

RedMagic 6S Pro tarjoaa edeltäjästään tutun 165 hertsin virkistystaajuudella varustellun näytön. Itse näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näyttö perustuu tuttuun AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 720 hertsin kosketusherkkyys. 165 hertsin virkistystaajuus on niin sanotusti dynaaminen, eli se saattaa vaihdella näytöllä näytettävän sisällön mukaisesti. Näyttö tukee lisäksi 10-bittisiä värejä sekä siihen on integroituna optinen sormenjälkilukija. Sormenjälkilukija osaa nyt myös mitata sykkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa RedMagic 6S Pro -puhelimessa tuorein Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 8, 12 tai 16 gigatavua LPDDR5 RAM-muistia sekä 128 tai 512 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa. Kiinassa akunkesto on RedMagic 6S Prossa 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata jopa 120 watin tehoisella pikalatauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu vain 5 minuutissa tyhjästä 50 prosenttiin. Globaalisti tarjolle tulee 5050 milliampeeritunnin akulla varusteltu malli, joka tukee latausta 66 watin teholla.

Kameroita RedMagic 6S Pron takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. RedMagic-pelipuhelimien erikoisuus on kyljessä olevat paineherkät painikkeet, jotka helpottavat pelien ohjattavuutta. Lisäksi tällä kertaa mukaan on saatu kaksi uutta painiketta, jotka sijaitsevat RedMagic 6S Pron takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen sisällä on myös erillinen jäähdytyspuhallin, jonka avulla kuuma ilma saadaan laitteen sisältä nopeasti pois. RedMagic 6S Prossa on tuki myös erilliselle ilmajäähdytyslisäosalle sekä kuulokeliittimelle. Käyttöjärjestelmänä RedMagic 6S Prossa toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Nubian kehittämä RedMagic OS 4.0 -käyttöliittymä.

Kiinassa RedMagic 6S Pro on tulossa myyntiin edullisimmillaan 8 + 128 gigatavun versiossa 3999 juanin hintaan, joka on noin 522 euroa. Kallein versio on 16 + 256 gigatavun variantti, joka maksaa 5399 juania, eli noin 705 euroa. Globaalisti tarjolle on tulossa 12 + 128 gigatavun versio mustassa värissä ja 16 + 256 gigatavun versio läpinäkyvässä värissä. Hintoja tai tarkkaa saatavuutta ei ole vahvistettu.

Lähde: RedMagic 6S Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen