YleinenZTE

ZTE vahvisti: Uudet RedMagic 7 -sarjan pelipuhelimet julkaistaan 17. helmikuuta

ZTE RedMagic 7

ZTE on tänään vahvistanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa, että yhtiön uusi RedMagic 7 -sarja tullaan julkaisemaan ensi viikolla 17. helmikuuta. ZTE puhuu nimenomaan sarjasta, joten odotettavasti luvassa on useampia uutuuspuhelimia. Erityisesti RedMagic 7 -perusmalli on jo paljastunut monista sertifiointitietokannoista.

RedMagic 7 tulee samaan tutun pelihenkisen muotoilun, josta on saatu varmistus jo vuotaneista kuvista. Lisäksi mukana on ZTE:n aikaisemmistakin pelipuhelimista tuttuja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu tuuletin ja RGB-valaistus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös huippuluokan tekniikkaa, sillä tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Lisäksi RedMagic 7 tulee tarjoamaan 18 gigatavua RAM-muistia, tehokkaan 165 watin pikalatauksen sekä 6,8 tuuman kokoisen AMOLED-näytön 165 hertsin virkistystaajuudella.

Aikaisemmat tiedot ovat kertoneet laitteessa olevan 64 megapikselin kolmoiskamera, Android 12 -käyttöliittymä uusimmalla RedMagic-käyttöliittymällä sekä muita mielenkiintoisia toteutuksia. RedMagic 7 on saanut myös maailmanennätyksen AnTuTu-suorituskykytestissä, jossa laite on saavuttanut jopa 1 101 769 pistettä. RedMagic 7 -sarja tulee olemaan siis erittäin tehokas ja luvassa on paljon pelihenkisiä ratkaisuja.

Ensi viikolla on luvassa mielenkiintoinen pelipuhelimien julkaisu Kiinan markkinoille. Yleensä ZTE on myynyt omassa verkkokaupassaan RedMagic-puhelimia myös globaalisti, joten laitetta voidaan odottaa myyntiin laajemmin kevään aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen