RedmiYleinen

5G-yhteyksillä varusteltu Redmi K30 julkaistaan 10. joulukuuta

Xiaomin tytärbrändinä nykyisin toimiva Redmi on paljastanut tänään, että brändi tulee esittelemään uuden 5G-yhteyksillä varustellun älypuhelimensa joulukuun alkupuolella. Redmin johtaja Lu Weibing on kertonut Weibo-palvelussa, että Redmi K30 -mallisto tullaan julkaisemaan 10. joulukuuta 2019.

Redmi K30 -malliston älypuhelimissa tullaan näkemään 5G-modeemi, joka tukee non-standalone- ja standalone -yhteyksiä. Lisäksi kyseessä on Redmin ensimmäiset 5G-yhteydellä varustellut älypuhelimet. Aikaisemmin 5G-puhelimia on nähty jo muutama pääbrändin Xiaomin alaisuudessa. Huhujen mukaan Redmi tulisi hyödyntämään tulevassa puhelimessaan Qualcommin kehittämää Snapdragon 7 -malliston järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibossa julkaistu teaser-kuva vahvistaa myös tulevan puhelimen etuosan muotoilun. Näyttöä pitäisi kiertää kuvan mukaan varsin kapeat kehykset, mutta oikeassa yläkulmassa on kahta etukameraa varten tehty reikä, kuten Samsungin Galaxy S10+ -puhelimessa. Jos kuvaa katsotaan tarkkaan, on nähtävillä myöskin leveä kuulokeaukko, joka voisi viitata mahdollisesti stereokaiuttimiin. Huhujen mukaan Redmi K30 -puhelimissa saatettaisiin nähdä 120 hertsin näyttöpaneeli ja 30 watin pikalataus, mutta valitettavasti tulevista älypuhelimista ei tiedetä tarkkoja teknisiä tietoja.

Todennäköisesti vielä ennen 10. joulukuuta tapahtuvaa julkaisua tullaan näkemään useita vuotoja tai Redmi tulee ripottelemaan tietoja pikkuhiljaa.

Lähde: Lu Weibing (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi