SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin lippulaivojen lippulaiva – Vuotokuvissa Galaxy S11+

Samsungin uudet huippupuhelimet tullaan julkaisemaan vasta keväällä 2020, mutta jo nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut CAD-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia Galaxy S11 -malliston puhelimista. Aikaisemmin kuvissa on nähty Galaxy S11 -perusversio ja edullisempi Galaxy S11e -malli, mutta nyt vuodot jatkuvat lippulaivapuhelimien lippulaivalla, eli Galaxy S11+ -puhelimen kuvilla.

Tuoreimmat vuotokuvat vahvistavat, että Galaxy S11+ tulee saamaan hyvin vastaavan muotokielen kuin malliston kaksi muutakin älypuhelinta. Etuosassa on lähes kehyksetön näyttöpaneeli, joka kaartuu tuttuun tyyliin molemmilta kyljiltä. Näytön yläreunaan on tehty reikä, josta löytyy yksi etukamera. Kuvat vahvistavat laitteen oikeassa kyljessä olevan myöskin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurin erikoisuus Galaxy S11+ -puhelimesta löytyy takaosasta, jossa on nähtävissä valtava kamera-alue, joka on selvästi suurempi kuin malliston muissa puhelimissa. Kamera-alueesta löytyy kuvien mukaan viisi kamerasensoria, yksi salamavalo sekä mahdollisesti laserautomaattitarkennus. Galaxy S11+:n takaosassa on nähtävillä myöskin Samsungin logo. Sormenjälkilukijaa ei laitteen ulkopuolella ole nähtävillä, joten se on suurella todennäköisyydellä integroituna näyttöpaneeliin.

Huhujen mukaan Samsung tulisi hyödyntämään Galaxy S11+ -puhelimessa tarkkaa 108 megapikselin kamerasensoria. Lisäksi viitoiskameran odotetaan rakentuvan ultralaajakulmakamerasta sekä 3D Time-of-Flight -sensorista. Raportit vihjaavat Samsungin toteuttavan myöskin kaksoisoptisen zoomausjärjestelmän, joten Galaxy S11+ -mallissa saattaa olla 2x optisella zoomauksella varusteltu kamera sekä 5x optisella zoomauksella varusteltu toinen kamera.

Muiden huhuttujen tietojen mukaan Galaxy S11+ tulisi saamaan Euroopassa Exynos 990 -järjestelmäpiirin sekä Yhdysvalloissa ja Kiinassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin. RAM-muistia odotetaan olevan ainakin 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toiminee Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 2.1 -käyttöliittymä. Lisäksi puhelimeen odotetaan 4800 milliampeeritunnin akkua, 45 watin pikalatausta sekä 5G-yhteyksiä.

Lähde: OnLeaks (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung