HonorYleinen

99 euron ja 249 euron hintaiset Honor Watch ES- ja Honor Watch GS Pro -älykellot julkaistiin – tulevat Suomeen loppuvuoden aikana

Honor Watch GS Pro

Honor on julkaissut tänään IFA 2020 -messuilla järjestetyssä julkaisutilaisuudessa kaksi uutta älykelloa, jotka kantavat nimiä Honor Watch ES sekä Honor Watch GS Pro. Uutuuskellot tulevat myyntiin syyskuun aikana valikoiduilla Euroopan markkinoilla, mutta Honor tulee ilmoittamaan myyntiin saapumisen Suomen osalta myöhemmin.

Uusi Honor Watch GS Pro on älykello, joka on suunnattu erityisesti seikkailijoille, sillä se on kehitetty kestämään paljon. Kellossa on MIL-STD-810G -sertifikaatti, joten kello kestää vettä, pölyä, ääriolosuhteita sekä rajua menoa. Watch GS Pro tarjoaa myös pyöreän AMOLED-näytön, SpO2-seurannan sekä Bluetooth-puhelutoiminnon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston kerrotaan olevan jopa 25 päivää yhdellä latauksella ja siinä on myös tarkka kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä, joka varmistaa, ettei käyttäjä eksy reitiltä. Tuntemattomiakin maastoja voi tutkia rauhassa, sillä Honor Watch GS Pro kertoo, jos reitiltä ollaan poikkeamassa liikaa ja opastaa käyttäjän takaisin reitille.

Honor Watch GS Pro tarjoaa myös yli 100 urheilutilaa eri lajeille, joita ovat muun muassa vuorikiipeily, patikointi ja hiihto. Älykello raportoi myös yksilöllisiä terveystietoja ja antaa arvioita käyttäjän hyvinvoinnista.

Honor Watch GS Pro on tulossa myyntiin Euroopassa 7. syyskuuta alkaen ja se maksaa 249 euroa. Kello esiteltiin kolmessa värissä, jotka ovat sininen, musta ja hopea. Honor tulee ilmoittamaan Watch GS Pron saatavuuden ja hinnoittelun Suomen markkinoilla myöhemmin loppuvuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch ES on varusteltuna 1,64 tuuman suuruisella AMOLED-näytöllä, jossa on 456 x 280 pikselin tarkkuus. Tallennustilaa kello tarjoaa 4 gigatavua, johon on mahdollista tallentaa esimerkiksi 500 biisiä. Akunkesto uutuuskellossa on 180 milliampeeritunnin varassa, jonka kerrotaan kestävän jopa yli 6 päivää.

Kellossa on 95 urheilumoodia, 12 animoitua treeniohjelmaa ja joukko edistyksellisiä seurantatyökaluja, jotka tekevät älykellosta virtuaalisen valmentajan. Sen avulla käyttäjät pystyvät seuraamaan entistäkin helpommin, monipuolisemmin ja tarkemmin omaa fyysistä ja henkistä jaksamistaan. Honor Watch ES on pitkälti sama laite kuin Huawein aikaisemmin julkaisema Watch Fit, johon voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Honor Watch ES on julkaistu kolmessa värissä, jotka ovat vaaleanpunainen, musta sekä valkoinen. Euroopassa valikoiduilla markkinoilla myynti alkaa 21. syyskuuta 2020 ja ennakkomyynti alkaa 7. syyskuuta. Hintaa kellolla on 99 euroa. Honorin mukaan saatavuus Suomessa tullaan julkaisemaan loppuvuoden aikana.

Lähde: Honorin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor