Acer

Acer esitteli Liquid Jade Primo Windows 10-älypuhelimen

Acer-Jade-Primo-IFA-2015-Prise-en-main-ecran-et-contour-1024x575

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Acer esitteli Liquid Jade Primo Windows 10 älypuhelimen, CES 2016 messuilla. Liquid Jade Primo tulee myyntiin helmikuussa ja hintaa kyseisellä Windows 10-älypuhelimella on 569€.

Jade Primo on ulkomuodoltaan lähes sama, kuin yhtiö Android-mallit. Takakaiutin on suuri ja muodoltaan hieman samanlainen, kuin puhelimen takaa löytyvä kamera. Kamerasta puheenollen, siinä on 21MP kenno takana ja 8MP kenno edessä. Muistia puhelimesta löytyy 32GB ja sitä voi kasvattaa muistikortilla 128GB. RAM-muistia puhelimessa on 3GB. Puhelimen edestä löytyy 5.5-tuuman FullHD-näyttö, joka tuottaa 401 pixeliä tuumaa kohden. Prosessorina on Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 ja GPU on Adreno 418.

Acer on myös valinnut USB-c:n, eikä käytä normaalia micro USB:tä. Jade Primo hyödyntää Microsoftin Continuum ominaisuutta, jossa puhelimesta voi tehdä tietokoneen, yhdistämällä sen tietokoneen näyttöön.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Acer