AndroidSamsung

Samsung Gear S2 saa uutta väriä pintaansa sekä tuen iOS-laitteille

Samsung Gear S2 Classic_rosegold_PlatinumSamsung julkaisi ensimmäiset versiot Gear S2-älykellosta jo viime syksynä. Gear S2 ja Gear S2 Classic edustavat Samsungin älykello tuotekategoriaa. Nyt yhtiö on julkaissut Gear S2 Classic mallistoon kaksi uutta värivaihtoehtoa. 18 karaatin ruusunkulta sekä platina tuovat mallistoon lisää tyylikkyyttä sekä valinnanvaraa.

”Nyt käyttäjillä on yhä enemmän mahdollisuuksia valita omaan tyylinsä sopiva versio pyöreämuotoisesta ja monilla ominaisuuksilla ladatusta kellosta. Samalla Samsung myös laajentaa vaihdettavien rannekkeiden ja digitaalisten kellotaulujen valikoimaa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien Gear S2 Classic -mallien tekniset tiedot ovat identtiset aiemmin julkaistujen mallien kanssa. Kellot on varusteltu 1.0 GHz Dual Core -suorittimella ja siinä on pyöreä 1,2-tuumainen (360×360) 302ppi Super AMOLED-näyttö ja Tizen-käyttöjärjestelmä. Wi-Fi: 802.11 /b/g/n/. Bluetooth® 4.1, NFC, 512 MB RAM-muistia ja 4 GB tallennustilaa. IP68-sertifioitu. Gear S2:n mitat 42,3 x 49,8 x 11,4 mm (47 g). Gear S2 Classicin mitat 39,9 x 43,6 x 11,4 mm (42 g). Akku: 250mAh Li-ion, Langaton lataus, Akkukesto: 2-3 päivää. Anturit: kiihtyvyysanturi, ilmapuntari, gyroskooppi, sykemittari ja valoisuusanturi.

Samsung kertoo myös laajentavansa Gear S2:n tukea iOS-laitteille, jonka ansiosta myös iPhone -käyttäjät pääsevät käyttämään kelloa.

Gear S2 Classic on saatavilla helmikuussa ruusukultaisella kehyksellä ja norsunluunvalkoisella nahkarannekkeella sekä platinakehyksellä ja mustalla nahkahihnalla 529 euron suositushinnalla.

Lähde:

Samsung lehdistötiedote, CES 2016: Samsung esittelee vallankumouksellisia uutuuksia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android