AndroidCESLeTVYleinen

Le Max Pro julkaistiin, maailman ensimmäinen Snapdragon 820 -älypuhelin

Uutisoimme pari päivää sitten, että LeTV saisi kunnian julkaista maailman ensimmäisen Snapdragon 820-järjestelmäpiiriä käyttävän puhelimen. LeTV julkaisi eilen uuden Le Max Pro -puhelimensa, jonka sisällä hyrrää tämä uuden sukupolven järjestelmäpiiri.

Puhelimesta löytyy myös Qualcommin uusi Sense ID-tunnistautumistapa, joka perustuu Ultraääneen, tekniikka toimii siis vaikka käyttäjän sormi ei olisi täysin kosketuksessa sormenjälkiä tunnistavan sensorin kanssa. Le Max Pro tukee myös uusinta Wi.FI 802.11 standardia, jonka kerrotaan olevan reilusti nopeampi kuin aiemmat sukupolvet, koska sen mukana tulee uusi 60GHz -taajuusalue. Puhelin tukee myös nopeaa 4G LTE -yhteyttä sekä Qualcommin 2.0 -pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita tietoja CES-tapahtumassa ei puhelimesta vielä paljastettu, mutta puhelimen tekniset tiedot ovat jo olleet hyvin tiedossa erinäisten huhujen takia. Le Max Pro perustuu 6,3 tuuman 2K-tasoiseen kosketusnäyttöön. Puhelimen sisällä on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen kamerana toimii varsin vakuuttavan kuuloinen 21 megapikselin kamerakenno.

Puhelimen saatavuudesta tai hinnasta ei ole toistaiseksi mitään muuta tietoa, muuta kuin, että laite tulee saataville vuoden 2016 ensimmäisen puoliskon aikana.

Lähde:

Gizmochina, Le Max Pro Official, World’s First Snapdragon 820 Powered Smartphone

Qualcomm lehdistötiedote, First Snapdragon 820 powered smartphone announced at CES

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android