AcerAndroidArvostelutYleinen

Arvostelussa: Acer Z530 – Vakava haastaja Moto G:lle?

Laatutuntuma

Puhelimen ulkokuori on valmistettu muovista joten laatutuntuma on edullinen, mutta silti suhteellisen hyvä. Tähän osansa antaa laitteen muovikuorien alumiinitekstuuri joka näyttää oikein hyvältä ja antaa laitteelle aavistuksen paremman ulkonäön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takakuoren saa avattua ja sisältä löytyy vaihdettava akku sekä puhelimen SIM ja microSD paikat. Laitteen vasemmalla sivulla sijaitsee äänenvoimakkuuspainikkeet, joiden tuntuma on kohtalainen, joskin hieman pehmeä omaan makuuni. Laitteen virtapainike on sijoitettu hieman erikoisesti puhelimen yläosaan, mistä johtuen puhelin käynnistyi valitettavan usein itsekseen taskussa. Suojakoodia käyttämällä tämä ongelma olisi toki ratkaistu, mutta näyttövalon syttyminen itsekseen voi joissain tilanteissa olla ongelmallista ja kuluttaa myös paljon akkuvirtaa.Puhelimen itsekseen käynnistyminen johtunee myös aiemmin mainitsemastani painikkeiden herkkyydestä.

Laitteen yläosassa sijaitsee 3.5mm kuulokeliitäntä ja alaosassa microusb portti, jota kautta laitteen pystyy lataamaan. Laitteen oikea sivusta on kokonaan tyhjä, joten siitä saa kunnolla otteen. Puhelin on kuitenkin aavistuksen liukas omaan makuuni, minkä vuoksi jonkinlainen suojakuori parantaisi  huomattavasti puhelimen käytettävyyttä.

 

Myyntipakkaus

Pakkaus on melko pieni ja siististi toteutettu. Pakkauksen mukana tulee itse puhelin, akku, micro-usb -johto sekä siihen kuuluva sähköpistokkeeseen tuleva adapteri ja kuulokkeet. Kuulokkeiden lisäämineen jo valmiiksi edulliseen laitteeseen on mukava yllätys, sillä monet valmistajat eivät tarjoa niitä edullisimpien mallien mukana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muut osiot

Yhteenveto

6.4

Kommentoi

Lisää aiheesta:Acer