XiaomiYleinen

Alle 100 euron hintainen Xiaomi Sound Move -matkakaiutin julkaistiin

Xiaomi Sound MoveXiaomi on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa Xiaomi 13 Ultran, Xiaomi Pad 6 -tablettien sekä Smart Band 8 -aktiivisuusrannekkeen rinnalla myös uuden Sound Move -matkakaiuttimen. Kyseessä luvataan olevan hyvällä äänellä varusteltu kaiutin, joka on luotu kestämään käyttöä.

Sound Move on valmistettu alumiinirungosta, ja se on tehty IP66-luokituksen mukaisesti veden- ja pölynkestäväksi. Kaiuttimen mitoiksi on kerrottu 17,7 x 5,55 x 5,55 senttimetriä ja painoa on 568 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiutinelementtejä laitteessa on neljä kappaletta, ja ne on viritetty yhdessä Harman Kardonin kanssa. Neljästä elementistä koostuvan kaksoissymmetrisen stereototeutuksen luvataan tarjoavan rikkaan ja täyteläisen äänenlaadun, ja maksimi äänenpaine on 90 desibeliä.

Xiaomi on saanut mukaan tuen Xiaomi Miaobo- ja Apple AirPlay2 -tekniikoille. Mukana on myös Bluetooth 5.3 -yhteys sekä USB-C-liitintä voidaan käyttää ääniliittimenä. Kaiutin voidaan yhdistää jopa kahdeksaan kaiuttimeen kodin äänijärjestelmässä tai vaihtoehtoisesti stereototeutus saadaan yhdistämällä kaksi samanlaista kaiutinta keskenään. Xiaomi Sound Movella voidaan hallita myös älykotia Kiinassa Xiao AI:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkakaiuttimen luvataan tarjoavan 21 tunnin akunkeston Bluetoothin yli tapahtuvan äänentoistoa kanssa. Siinä on 5,5 päivän valmiusaika älytilassa. Tuettuna on 22 watin pikalataus USB-C-liittimen kautta. Akku on kooltaan 4150 milliampeerituntia.

Kiinassa Xiaomi on kertonut tuovansa uutuuskaiuttimen myyntiin 699 juanin hintaan, joka vastaa 93 euroa. Globaalista saatavuudesta ei kerrottu.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi