XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 8 -aktiivisuusranneke julkaistiin – aikaisempaa tyylikkäämpi ja monipuolisempi

Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi on esitellyt uuden version suositusta aktiivisuusrannekkeestaan, joka on tällä kertaa jo kahdeksannen sukupolven variantti. Xiaomi Smart Band 8 tarjoaa edeltäjästä tuttuja tekniikoita hieman paranneltuna sekä tyylikkäämmässä paketissa.

Smart Band 8 -laitteessa on panostettu muotiin, sillä sille tarjotaan useita erilaisia nopeasti irrotettavia tyylikkäitä rannekkeita. Xiaomi on toteuttanut myös kaulakorun, jolla aktiivisuusrannekkeen saa roikkumaan kaulalle. Laitteen saa myös laitettua kenkään kiinni esimerkiksi juostessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen näyttöä on parannettu aikaisemmasta. Näyttö on edelleen 1,62 tuuman kokonainen ja se perustuu AMOLED- tekniikkaan. Näytössä on kapeat kehykset, 600 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 192). Parannuksena on saatu 60 hertsin virkistystaajuus.

Tuettuna on lisäksi Always-on-display, jolla kellonajan saa jatkuvasti näkyviin näytölle. Xiaomi Smart Band 8:n tyyliä voi vaihtaa satojen kellotaulujen avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusrannekkeen luvataan tulkitsevan 13 ammattimaista juoksudataa. Mukaan on saatu myös uusia urheilutiloja, joista yksi on nyrkkeily. Smart Band 8:n luvataan tukevan yli 150 urheilutilaa.

Laite pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti käyttäjänsä terveydentilaa. Aktiivisuusrannekkeen kerrotaan tukevan jatkuvaa veren happipitoisuuden seurantaa sekä harjoituksen kuormituksen seurantaa. Laitteessa on lisäksi jatkuva sykkeen mittaus, unen seuranta sekä muut tutut terveyden seurannan toiminnot

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto yltää 16 päivään tyypillisessä käytössä ja 6 päivään Always-on-displayn ollessa päällä. Akku on kooltaan 190 milliampeerituntia. Laitetta ladataan magneettisella laturilla, joka toimitetaan laitteen mukana. Akku latautuu Xiaomin mukaan tunnissa täyteen.

Aktiivisuusranneke on rakenteeltaan myös 5 ATM -luokiteltu, eli sen voi altistaa vedelle. Laitteesta on musta ja kultainen väriversio. Painoa on 27 grammaa rannekkeen kanssa ja paksuudeksi ilmoitetaan 10,99 millimetriä. Xiaomi Smart Band 8 toimii yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Kiinassa Xiaomi Smart Band 8 tulee saataville perusversiona 239 juanin hintaan sekä NFC-versiona 279 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 32 euroa sekä 37 euroa. Xiaomi ei ole kertonut toistaiseksi globaalista saatavuudesta tai hinnoittelusta.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi