OPPOYleinen

Alle 200 euron hintainen OPPO A38 myyntiin Suomessa – Mukana vanha Android

Oppo A38

OnePlussan emobrändi Oppo jatkaa vanhojen puhelimiensa puskemista Suomen markkinoille. Tällä kertaa vuorossa on alle 200 euron hintainen 4G-yhteyksiin rajoittuva Oppo A38, joka on tullut myyntiin muutamien jälleenmyyjien kautta.

Oppo A38 on viime vuoden syksyllä julkaistu puhelin, joka tulee lähes puolivuotta myöhemmin saataville Suomessa. Puhelimesta on tarjolla kaksi väriä, jotka ovat Glowing Black sekä Glowing Gold. Mitat ovat 163,74 x 75,03 x 8,16 millimetriä ja painoa on 190 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 6,56 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytön kirkkauden luvataan yltävän 720 nitiin ja näytön yläreunaan on tehty pisaramainen lovitoteutus.

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri, joka ei tuo mukanaan tukea 5G-yhteyksille. Oppo A38 -puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia, joka perustuu LPDDR4x-versioon. Sisäistä EMMC 5.1 -tallennustilaa on 128 gigatavua, jota voidaan laajentaa myös muistikortilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on 50 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.8-aukolla varusteltu linssi. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyskamera, ja näiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 33 watin SuperVooc-pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Oppo on varustellut laitteen kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla. Käyttöjärjestelmänä on vanha Android 13, jonka päällä hyrrää ColorOS 13.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on lisäksi perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä NFC-tuki mobiilimaksuja varten.

Suomessa Oppo A38 on myynnissä Veikon Koneen ja Verkkokauppa.comin kautta. Hinnat alkavat 4 + 128 gigatavun versiossa 149 eurosta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO