SamsungYleinen

Samsungin tuleva Galaxy Ring -älysormus saattaa tietää jopa mitä jääkaapistasi löytyy

Samsung Galaxy Ring

Samsungin ensimmäinen älysormus tuodaan markkinoille myöhemmin tänä vuonna. Samsung on jo näyttänyt Galaxy Ring -sormusta julkisesti, mutta sen tarkat tiedot ovat edelleen vahvistamatta. Uusien Koreasta kantautuvien raporttien mukaan nyt on saatettu kuulla lisää sormuksen ominaisuuksista.

Chosun Biz -sivusto kertoo, että Galaxy Ring voisi tarjota ruokavalioon ja hyvinvointiin liittyviä ominaisuuksia. Lähteiden mukaan Samsung suunnittelee liittävänsä sormuksen Samsung Foodiin ja Samsung e-Food Centeriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Food on tekoälyllä varustettu personoitu ruoka- ja reseptipalvelu, joka tarjoaa ateriasuunnittelun. Galaxy Ring -sormuksen avulla Samsung suunnittelee tarjoavansa käyttäjille räätälöityjä ruokavaliosuunnitelmia perustuen sormuksen keräämiin terveystietoihin. Esimerkiksi Galaxy Ring voisi antaa ateriaehdotuksia käyttäjän kalorikulutuksen ja kehonmassaindeksin perusteella.

Samalla Samsung Food linkittyy myös Samsungin omiin älyjääkaappeihin, ja raportti kertoo sen analysoivan Galaxy Ring -käyttäjän jääkaapin sisällön tarjoten sen perusteella ateriaohjeita. Samalla puuttuvat ainesosat reseptistä voidaan tilata Samsung e-Food Centerin kautta, joka toimii vain Etelä-Koreassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Ringin tiedetään tulevan tarjolle useissa kokoversioissa, joista pienimmässä on 14 milliampeeritunnin akku ja suurimmassa on 21,5 milliampeeritunnin akku. Galaxy Ring takaisi näin ollen 5-9 päivän mittaisen akunkeston.

Samsung ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisuajankohtaa sormukselle, mutta odotettavasti se julkaistaisiin uusien taittuvanäyttöisten Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimien rinnalla. Huhuttu julkaisu voisi tapahtua Pariisissa heinäkuun aikana ennen kesäolympialaisia.

Lähde: Chosun Biz (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung