RealmeYleinen

Alle 200 euron hintainen Realme 9i 5G julkaistiin – varusteltu 90 hertsin näytöllä ja 50 megapikselin kolmoiskameralla

Realme 9i 5G

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkistanut tänään uuden Realme 9i 5G -älypuhelimen, joka on saanut hieman uudenlaisen muotoilun sekä mielenkiintoisia tekniikoita omassa hintapisteessään. Puhelin on toistaiseksi julkaistu vain Intian markkinoille.

Puhelimessa on muovista koostuva rakenne, joka on yleisilmeeltään kulmikas ja varusteltu tasaisilla pinnoilla. Realme 9i 5G:n mitat ovat 164,4 x 75,1 x 8,1 millimetriä ja painoa sillä on noin 187 grammaa. Realme on julkistanut puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Rocking Black, kulta Metallica Gold sekä sininen Soulful Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 9i 5G on rakennettu suuren 6,6 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin ympärille, jossa on yläreunassa etukameraa varten tehty lovi. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Kirkkaus yltää parhaimmillaan 400 nitiin ja Realmen mukaan näytössä on 180 hertsin kosketusherkkyys.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 810 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä sekä Mali-G57 MC2 -grafiikkaprosessorin. Kyseessä on 5G-järjestelmäpiiri, joten tuettuna on uusimmat mobiiliverkot. Realme 9i 5G on saatavilla 4 ja 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tallennustilaa voidaan laajentaa muistikortilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on puhelimen takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosasta löytyy 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 18 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Realme UI 3.0 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme on julkistanut puhelimen Intiassa, jossa se tulee saataville 4 + 64 gigatavun versiossa 14 999 rupian hintaan ja 6 + 128 gigatavun versiossa 16 999 rupian hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 185 euroa ja 210 euroa. Realme ei ole kertonut aikeista julkaista Realme 9i 5G -puhelinta globaaleille markkinoille.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme