OnePlusYleinen

OnePlus 10T napsahtaa helposti poikki jopa paljain käsin – katso video!

OnePlus 10T napsahtaa helposti poikki.

OnePlussan uusin huipputason OnePlus 10T -älypuhelin on tulossa saataville Suomessa ensi viikolla, ja aikaisemmin muun muassa SuomiMobiilin testissä puhelin todettiin hyväksi. Tunnettu tubettaja JerryRigEverything on laittanut puhelimen nyt rajumpaan kuritustestiin, joka paljastaa puhelimen rakenteelliset heikkoudet.

Alkuvuodesta samainen tubettaja testasi OnePlus 10 Pron, joka oli yksi harvoista laitteista, joka napsahti poikki taivutustestissä. OnePlus 10T jatkaa samaa rataa, sillä OnePlus ei ole korjannut kyseistä rakenteellista epäkohtaa. Videolla nähdään, että OnePlus 10T napsahtaa poikki täysin samasta kohdasta kamera-alueen alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LUE MYÖS: Arvostelussa OnePlus 10T – valttikortteina supernopea lataus ja huippusuorituskyky

Valmistusmateriaaleiltaan OnePlus 10T on hieman erilainen kuin OnePlus 10 Pro. Puhelimessa on muovinen kehys alumiinin sijasta, jonka lisäksi tarjolla on tutut lasipinnat. Videolla päästään käsiksi myös OnePlus 10T:n sisuskaluihin, josta paljastuu muun muassa kameroiden toteutus, akku sekä paljon muita mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Videolla nähdään myös, kuinka hyvin OnePlus 10T kestää naarmutusta sekä polttamista, jotka ovat JerryRigEverything-kanavan tutut kuritustestit. Julkaistun kuritustestivideon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube, 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus