MotorolaYleinen

Amazon paljasti julkaisemattoman Motorola Moto G Stylus (2021) -älypuhelimen kuvia ja tietoja

Amazon on listannut sivuillansa ennenaikaisesti Motorolan tulevan stylus-kynällä varustellun Moto G Stylus 2021 -älypuhelimen kuvat sekä tiedot. Kyseessä on seuraaja jo tänä vuonna nähdylle Moto G Stylus (2020) -mallille, ja puhelimen pohjana toimii jo julkaistu Moto G9 Plus. Motorolan odotetaan julkaisevan Moto G Stylus 2021 -puhelimen lähiviikkojen aikana.

Ulkoisesti Moto G Stylus 2021 on tuttua Motorolaa, sillä takaosan vasemmassa yläkulmassa on laatikkomainen kamera-alue. Etuosassa on suuri näyttö, jonka vasemmassa yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Moto G Stylus 2021:n alareunaan Motorola on asettanut 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, USB-C-tyypin latausliittimen, kaiuttimen sekä stylus-kynän. Kuvissa puhelin on esillä kahdessa värissä, jotka ovat musta ja valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazon on paljastanut laitteen takaosan kameran koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa kerrotaan olevan yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Moto G Stylus 2021 -puhelimeen odotetaan myös Snapdragon 675 -järjestelmäpiiriä, 4 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4000 milliampeeritunnin akkua. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10 ja näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola tulee uutuuspuhelimen julkaisemaan. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu lähiviikkojen aikana ja Amazon on ilmoittanut hinnaksi 342 dollaria.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola