SamsungYleinen

Jättivuodossa Samsungin viralliset Galaxy S21- malliston kaikkien puhelimien teaser-videot

Samsung Galaxy S21

Samsungin uudet Galaxy S21 -malliston huippupuhelimet tullaan julkaisemaan reilun kuukauden päästä, mutta tuttuun tyyliin jo ennen julkaisua puhelimista on nähty ja kuultu monenlaisia huhuja. Tällä kertaa luotettavista vuodoistaan tunnetuksi tullut Max Weinbach on julkaissut Android Police -sivustolla Samsungin virallisia teaser-videoita kaikista tulevista puhelimista.

Teaser-videoiden ideana on paljastaa vain osittain puhelimet, eikä laitteet ole kokonaisuudessaan näkyvissä. Videoilla Galaxy S21 ja Galaxy S21+ näyttävät varsin samanlaisilta, mutta Galaxy S21 Ultra eroaa selvästi suuremman kamera-alueensa avulla sekä erilaisilla väriversioillaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S21 -puhelimen päävärinä nähdään Phantom Violet, joka on varusteltu pronssisilla kehyksillä. Tietojen mukaan Galaxy S21:n takaosa olisi Glasstic-materiaalia, eli muovia. Video paljastaa, että puhelimessa on tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Näyttöä kiertävät kehykset ovat videolla hyvin ohuet. Videot paljastavat selvästi Galaxy S21 -puhelimen uusitun kameratoteutuksen, joka löytyy aivan yläkulmasta ja se ulkonee hieman muusta rungosta. Galaxy S21 -perusversiossa takaosan kameran odotetaan koostuvan 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 64 megapikselin telekamerasta.

Samsung Galaxy S21+

Samsungin tuleva Galaxy S21+ ei suuremmin eroa perusversiosta. Väriversiot sekä ulkoinen toteutus tulevat tietojen mukaan olemaan samanlaiset. Samsung tulee plus-versiossa kuitenkin tarjoamaan suuremman näyttöpaneelin sekä suuremman akun.

Galaxy S21 Ultra on malliston kärkimalli ja eroaa muista selvästi. Samsung hyödyntää puhelimessa reunoilta kaartuvaa näyttöpaneelia, jonka lisäksi takaosassa on hieman suurempi ja parempi neloiskamera. Galaxy S21 Ultraan odotetaan päivitettyä 108 megapikselin pääkameraa, 10 megapikselin 10x optista supertelekameraa, 10 megapikselin 3x telekameraa sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakameraa. Galaxy S21 Ultra tulee saamaan myös laserautomaattitarkennuksen, eikä edeltäjämallissa nähtyä TOF-sensoria.

Lähteiden mukaan Samsung tulee järjestämään Unpacked-julkaisutilaisuuden 14. tammikuuta, jolloin julkaistaan Galaxy S21 -mallisto. Lisäksi huhut kertovat Samsungin tuovan puhelimet myyntiin globaalisti 29. tammikuuta, eli pari viikkoa julkaisun jälkeen. Samsungin odotetaan hinnoittelevan uutukaiset myös hieman edeltäjiään edullisemmiksi.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Lähde: AndroidPolice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Nii ja Ultran hinta tulee olemaan? Samsung: 1999 euroa, kiitos. Kyllä se Samsung kehtaa.

    1. Ei se aivan noin mene.🤣

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung