AndroidXiaomiYleinen

Android 9.0 Pie jaossa nyt Xiaomi Mi A1 -puhelimelle Suomessa

Kerroimme joulukuun alkupuolella Xiaomin aloittaneen jakamaan pienelle määrälle Mi A1 -puhelimen käyttäjistä tuoretta Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmäpäivitystä. Nyt myös suomalaiset käyttäjät ovat raportoineet saaneensa päivityksen, jonka lisäksi SuomiMobiilin testilaiteelle päivitys oli ladattavissa.

Vuonna 2017 julkaistu Xiaomi Mi A1 -puhelin saa Android 9.0 Pie -päivityksen myötä Googlen tuoreimmat innovaatiot sekä tietoturvakorjaukset. Päivityksen tiedoissa kerrotaan mukana olevan FM-radio, Adaptive Battery- sekä Adaptive Brightness -ominaisuudet, joissa hyödynnetään tekoälyä. Päivityksen mukana tulee myös helpompi tapa navigoida puhelimen sisällä sekä mukana on suositellut sovellukset ja toiminnot, jotka perustuvat käyttäjän omaan sisältöön. Android 9.0 Pie tuo mukanaan lisäksi uusitun ilmoitusvalikon sekä päivitetyn asetusvalikon.

Android 9.0 Pie -päivitys Mi A1:lle on kooltaan yli 1000 megatavua, joten kyseessä on varsin suuri tiedosto. Jos päivitys on jo tarjolla, niin sen voi käydä päivittämässä menemällä Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset. Xiaomi Mi A1 on yksi ensimmäisistä Xiaomin puhelimista, joka on saanut Android 9.0 Pie -päivityksen. Lisätietoja päivityksestä voi lukea yksityiskohtaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android