AndroidHTCYleinen

Android Onella varusteltu HTC U11 Life sai Android 9.0 Pie -päivityksen

HTC on laittanut jakoon Android 9.0 Pie -päivityksen ensimmäiselle puhelimelleen. Päivityksen saanut puhelin on HTC U11 Life, jossa on Android One -käyttöjärjestelmäversio. Samasta puhelimesta on myös versio, jossa hyödynnetään HTC:n omaa käyttöliittymää, mutta Suomessa on myyty ainoastaan Android One -versiota.

Tuore Android 9.0 Pie on yksi Googlen merkittävimmistä päivityksistä, jonka mukana tulee paljon uudistuksia. Näkyvimmät uudistukset ovat uusittu ilmoitusvalikko sekä päivitetty asetusvalikko. Päivityksen mukana tulee lisäksi uusi eleisiin pohjautuva navigointivaihtoehto. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on myös Adaptive Battery. Kyseessä on älykäs virranoptimointiominaisuus, joka tunnistaa vähiten käytettyjä sovelluksia ja vähentää näiltä akunkäyttöä, jotta puhelimen akku kestäisi paremmin. Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä voi lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 9.0 Pie -päivitys on kooltaan 720 megatavua, joten kyseessä ei ole kovin massiivinen tiedosto. Jos päivitys on jo tarjolla, niin sen voi käydä päivittämässä menemällä Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset. Uutta päivitystä jaetaan todennäköisesti vaiheittain, joten se ei ole heti kaikkien saatavilla.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android