AppleYleinen

Apple iPhone 14 Pro -puhelimien näytössä saattaa olla loven sijasta reikä ja ”pilleri”

Muokattu kuva antaa esimerkin mahdollisesta toteutuksesta. / Kuva: Macrumors.com

Apple on käyttänyt puhelimissaan jo useita vuosia leveää lovitoteutusta, mutta viime vuonna iPhone 13 -malleissa yhtiö hieman pienensi lovea. Tänä vuonna Applen on odotettu ottavan selvästi erilaisemman lähestymistavan ja hävittävän loven kokonaan. Tuoreet tiedot kertovat Applen suunnitelmista enemmän.

Jos tiedot pitävät paikkansa myöhemmin tänä vuonna julkaistavat iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max tulevat korvaamaan leveän loven erikoisella ratkaisulla, joka koostuu reiästä sekä ”pilleristä”. Tämä tarkoittaisi, että näytössä olisi yksi pyöreä reikä sekä toinen reikä, joka olisi pillerin muotoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


DSCC:n (Display Supply Chain Consultants) toimitusjohtaja Ross Young on jakanut Twitterissä kyseisen tiedon. Jos Apple tulee ottamaan käyttöön pyöreän reiän ja pillerin muotoisen reiän toteutuksen tulevissa puhelimissaan, niin kyseessä olisi varsin uniikki ratkaisu. Yleensä muiden valmistajien näytöissä on ollut vain etukamerareikä tai vaihtoehtoisesti kahta etukameraa varten tehty pillerin muotoinen reikä.

Young on myös maininnut, että todennäköisesti vielä tänä vuonna iPhone 14 -mallistossa ei tulla näkemään näytönalaista Touch ID -tekniikkaa, vaan näytön reikiin Apple tulee ahtamaan Face ID -ratkaisunsa. Applen uudet iPhone 14 -malliston puhelimet tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään vasta tämän vuoden syyskuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähempänä syksyllä tapahtuvaa julkaisua tiedot Applen uutuuspuhelimista tulevat varmasti vielä tarkentumaan.

Lähde: Twitter (Ross Young), Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple