MotorolaYleinen

Motorola Edge X30 julkaistaan globaalisti nimellä Motorola Edge 30 Pro – vahvistus saatiin sertifiointitiedoista

Motorola Edge X30 saattaa tulla globaalisti myyntiin Motorola Edge 30 Pro -nimellä.

Motorola julkisti Kiinassa yhtiön ensimmäisen Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan älypuhelimen jo joulukuussa. Kyseessä oli Motorola Edge X30, jota on aikaisemmin odotettu myyntiin globaalisti Motorola Edge 30 Ultra -mallinimellä. Nyt tuoreet sertifiointitiedot kertovat hieman erilaista tarinaa, sillä nimi on saattanut vaihtua.

Uutuuspuhelin on läpäissyt thaimaalaisen NBTC-sertifikaatin, jossa on listattu malliversion ohella myös laitteen markkinointinimi. Tiedot paljastavat puhelimen nimen olevan Motorola Edge 30 Pro, ja kyseessä on samaan mallinumeroon perustuva laite kuin Kiinassa julkaistu Motorola Edge X30. Puhelimien mallikoodit ovat XT2201-1 ja XT2201-2, joissa viimeinen numero viittaa yleensä vain eri markkina-alueisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Pro NBTC:n tietokannassa.

Sertifiointi ei kuitenkaan paljasta paljoakaan, mutta Motorola Edge 30 Prota voidaan odottaa markkinoille lähiviikkojen aikana. Koska kyseessä on sama puhelin kuin Kiinassa julkaistu Motorola Edge X30, niin käytännössä kaikki tiedot ovat olemassa.

Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ohella puhelin tarjoaa 6,8 tuuman kokoisen OLED-näytön 144 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimessa on myös 12 gigatavua RAM-muistia, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä 5000 milliampeeritunnin akku 68 watin pikalatauksella. Motorola Edge X30 tarjoilee lisäksi 50 megapikselin kolmoiskameran ja 60 megapikselin etukameran. Tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola