AppleYleinen

Iphonen legendaarinen hiljennyskytkin katoaa – iPhone 15 Pron uudenlaisen kustomoitavan painikkeen ominaisuudet paljastuivat

Iphonessa on aina ollut hiljennyskytkin

Apple on nähtävästi poistamassa tulevista iPhone 15 Pro -puhelimistaan legendaarisen hiljennyskytkimen, josta iPhone-puhelimet on voinut kytkeä helposti äänettömälle ja äänelliselle. Applen julkaisema neljäs iOS 17 -käyttöjärjestelmän beetaversio on paljastanut mielenkiintoisia yksityiskohtia tulevasta korvaavasta painikkeesta.

Iphone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimet ovat tietojen mukaan saamassa uuden Toiminto-painikkeen, joka on samanlainen kuin Apple Watch Ultra -älykellossa. Sen mukana kuitenkin pitäisi tulla enemmän puhelimeen keskittyviä toimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toiminto-painikkeen avulla käyttäjät voivat nopeasti käyttää eri toimintoja ja asetuksia ilman, että laitteen lukitus välttämättä tarvitaan avata tai sovellus täytyy erikseen avata. Applen tulevan ohjelmiston koodista on paljastunut tietoja Toiminto-painikkeen erilaisista toiminnoista, joita on tällä hetkellä yhdeksän kappaletta.

Koodissa on lueteltu vain painikkeen toimintojen nimet, mutta MacRumors-sivusto on myös päätellyt useimpien niiden toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Käyttöapu: Käyttäjät voivat todennäköisesti käyttää erilaisia esteettömyysominaisuuksia.
  • Pikakomennot: Antaa käyttäjien suorittaa pikakomentosarjan.
  • Hiljainen tila: Samalla tavalla kuin kytkin toimii nykyisissä iPhone-malleissa, tämä vaihtoehto antaa käyttäjien kytkeä äänettömän tilan päälle tai pois päältä.
  • Kamera: Käyttäjät voivat todennäköisesti käynnistää Kamera-sovelluksen ja ottaa valokuvan tai videon.
  • Taskulamppu: Käyttäjät voivat sytyttää tai sammuttaa taskulampun.
  • Keskity: Käyttäjät voivat aktivoida tai poistaa käytöstä Keskity-tilan.
  • Suurennuslasi: Käyttäjät voivat todennäköisesti aktivoida Suurennuslasi-sovelluksen käyttääkseen ‌iPhonen‌ kameraa suurennuslasina pienen tekstin tai esineiden lähentämiseksi.
  • Käännä: Käyttäjät voivat käynnistää Kääntäjä-sovelluksen ja aloittaa keskustelun tai tekstin kääntämisen.
  • Sanelin: Käyttäjät voivat aloittaa tai lopettaa äänen tallentamisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen odotetaan julkaisevan uuden Toiminto-painikkeen yhdessä iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien kanssa syyskuussa. Uusi painike on huhujen mukaan yksi uusista ominaisuuksista, joka erottaa puhelimet edeltäjistään.

Lähde: Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple