WhatsAppYleinen

WhatsAppiin uudistus: Videoviestien lähettäminen on nyt mahdollista

WhatsApp on saanut jälleen yhden uuden kätevän toiminnon, joka mahdollistaa videoviestien lähettämisen aikaisempaa helpommin. Ääniviestit ovat jo vakiinnuttaneet asemansa suositussa viestipalvelussa, jonka lisäksi WhatsAppia käytetään paljon ääni- ja videopuheluihin.

Palvelussa on nyt tuki videoviestien lähettämiselle sekä vastaanottamiselle. Viestit voivat olla jopa 60 sekunnin mittaisia ja ne on suojattu päästä päähän -salauksella kuten muutkin WhatsAppin kommunikointitavat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videoviestin lähettäminen on tehty vastaavaksi kuin ääniviestin lähettäminen, jotta ei syntyisi ylimääräistä oppimiskäyrää. Ääniviesteille tarkoitettua kuvaketta voidaan nyt napauttaa ja siirtyä videoviestitilaan. Tämän jälkeen painiketta pidetään pohjassa ja tallennetaan video aivan kuten ääniviestien kohdalla. Kun painikkeen vapauttaa, niin myös viesti lähtee automaattisesti.

Käyttäjät voivat myös lukita ja tallentaa videon pyyhkäisemällä ylöspäin ilman, että painiketta tarvitsee pitää jatkuvasti painettuna. Aivan kuten ääniviestien yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WhatsAppin mukaan videoviestit toistetaan automaattisesti mykistettynä, kun ne avataan keskustelussa. Videota napauttaessa voidaan aktivoida myös äänet.

Videoviestien kerrotaan olevan tulossa ja ne ovat kaikkien WhatsAppin käyttäjien saatavilla tulevien viikkojen aikana.

Lähde: WhatsApp

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:WhatsApp