AppleYleinen

Apple julkaisi iOS 15.3- ja iPadOS 15.3 -päivitykset – korjaa Safaria vaivanneen tietoturvaongelman

Apple iPhone 13 Pro Max

Apple on tänään julkaissut laitteilleen uuden päivityksen, joka tarjoaa korjauksia ja parannuksia. Kyseessä on iPhone-puhelimille iOS 15.3 ja iPad-tableteille iPadOS 15.3. Kyseessä on pieni päivitys, mutta Apple toimittaa sen mukana tärkeitä korjauksia, jotka parantavat tietoturvaa ja tekevät kokemuksesta paremman.

Aikaisemmin tässä kuussa tietoturvatutkijat paljastivat, että verkkosivustot voivat hyödyntää Safari-selaimen virhettä päästääkseen käsiksi iOS-käyttäjän viimeksi selaamiin URL-osoitteisiin ja saada jopa Googlen käyttäjätunnuksen. Apple on korjannut iOS 15.3- ja iPadOS 15.3 -päivityksissä tämän tietoturvaongelman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iOS 15.3 tai iPadOS 15.3 eivät pidä sisällään muita huomattavia korjauksia tai uutuusominaisuuksia. Apple on myöskin itse ollut varsin vaitonainen päivityksen sisällöstä, sillä Apple ilmoittaa sisällöksi vain ”iOS 15.3 sisältää virheenkorjauksia ja suojauspäivityksiä iPhonelle, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille”.

Uudet iOS 15.3- ja iPadOS 15.3 -päivitykset ovat tuttuun tyyliin ilmaisia päivityksiä tuetuille iPhone-puhelimille ja iPad-laitteille. Päivityksen voi käydä lataamassa laitteiden asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Vasta joulukuussa Apple julkaisi myös iOS 15.2- ja iPadOS 15.3 -versiot, joissa oli parannuksia iPhone 13 Pro -puhelimien makrotilaan ja muutamia muita uudistuksia. Lisäksi vain kaksi viikkoa sitten Apple julkaisi iOS 15.2.1- ja iPadOS 15.2.1 -korjauspäivityksen.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple