LenovoYleinen

Lenovolta tulossa pian Legion Phone 3 -pelipuhelimia – kuvat ja tiedot paljastuivat tunnetun vuotajan toimesta

Lenovo Legion Phone 3

Lenovolta odotetaan pian Kiinan markkinoille Legion Y90 -pelipuhelinta, joka tullaan näkemään myös globaaleilla markkinoilla hieman eri mallinimellä. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään kuvia ja tietoja Lenovo Legion Phone 3 -puhelimista.

Kyseessä on koodinimeä ”Diablo” kantava älypuhelin, josta tulee tarjolle kaksi versiota, jotka ovat Legion Phone 3 Elite sekä Legion Phone 3 Pro. Puhelimen muotoilu on taattua Lenovon laatua, eli pelipuhelin on suunniteltu erottumaan joukosta. Puhelimen takaosassa on keskitetty kohouma, jossa on kaksi kameraa, tuulettimet sekä RGB-valaistu logo. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jossa ei ole mitään lovi tai reikä. Etukamera on näytön yläpuolella ja etuosassa on esillä stereokaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Legion Phone 3 Elite

Nähtävästi Legion Phone 3 Elite -versiosta on tulossa kolme väriversiota, jotka ovat harmaa, valkoinen sekä vihreä. Legion Phone 3 Pro -versiosta on myös kolme väriversiota, jotka ovat hopea, harmaa ja musta. Molemmat puhelimet ovat ulkoisesti varsin samanlaisia, mutta takaosan viimeistelyissä on havaittavissa pieniä eroja.

Blassin julkaisemien tietojen mukaan puhelimissa olisi 6,92 tuuman kokoinen Pixelworksin virittämä AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus, 720 hertsin kosketusherkkyys sekä 1300 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Lenovo Legion Phone 3

Eroja tullaan näkemään Elite- ja Pro-versioiden välillä erityisesti muistiversioissa. Elite-version kerrotaan tarjoavan 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Pro-versiossa on vuodon mukaan samat muistit edullisimmassa variantissa, mutta tarjolle tulee myös 18 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio. Kyseisessä versiossa on myös 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä lisäksi 128 gigatavua SSD-tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Legion Phone 3 -puhelimiin on tulossa 5600 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 68 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimen takaosassa on 64 megapikselin pääkamera ja 13 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Vuoto paljastaa puhelimen olevan noin 10 millimetriä paksu ja siinä on 4 ultraäänitekniikkaan perustuvaa pelipainiketta.

Evan Blass on paljastanut, että Lenovo tulee julkaisemaan puhelimet vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, eli tammi-maaliskuussa 2022.

Lenovo Legion Phone 3 Pro

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo