AppleYleinen

Apple julkaisi uuden 99 dollarin hintaisen HomePod Mini -älykaiuttimen

Apple on julkaissut tänään uuden älykaiuttimen, joka tarjoaa kaiutinominaisuuksien ohella myös integroidun Siri-ääniavustajan. Nimensäkin mukaisesti HomePod on saatu nyt aikaisempaa kompaktimpaan kokonaisuuteen.

HomePod mini -laitteessa on tuttu verkkokangasmuotoilu ja se tulee tarjolle mustana sekä valkoisena väriversiona. Laitteen yläosassa on pieni näyttö Sirin aaltoanimaatioita varten ja äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Muotoilu on myös nyt aikaisempaa kompaktimpi sekä pallomaisempi. Äänentoistosta on vastaamassa kehittyneet kaiuttimet, ja audiokokemus on 360 asteinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimeen on saanut Apple S5 -piiri sekä U1-siru. Useampi HomePod mini -kaiutin voidaan yhdistää saumattomasti toisiinsa, jolloin saadaan luotua vaikuttava stereoäänentoisto. Kaiutin tulee saamaan myös myöhemmin tänä vuonna tuen kolmansien osapuolten musiikkipalveluille, joita ovat muun muassa Pandora, Amazon Music sekä iHeartRadio, mutta Spotifya ei tuettujen listalta löydy.

Yksi HomePod minin kohokohta on se, että kaiutin toimii myös keskeisenä keskuksena kaikille HomeKit-laitteille. Käyttäjät pystyvät hallitsemaan esimerkiksi valoja, verhojaan tai muita älykotituotteita kaiuttimen kautta. Apple pyrkii siis osaksi kaikkien ihmisten koteja sekä tuo nyt aikaisempaa pienempään ja kompaktimpaan kokoon Siri-ääniavustajan ja Apple Musicin ominaisuudet.

Apple tuo HomePod minin myyntiin 99 dollarin hintaan ja sen ennakkomyynti alkaa 6. marraskuuta. Toimitukset tulevat alkamaan 16. marraskuuta.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tuleeko tämä myös Suomeen ja tuki suomenkieliselle sirille?

  2. Mietippä kuule sitä. 😂

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple