AppleYleinen

Jättivuoto juuri ennen julkaisua! Tältä näyttävät iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max sekä HomePod mini

Apple tulee julkaisemaan myöhemmin tänään uudet huippuluokan iPhone 12 -malliston älypuhelimensa sekä muita uutuustuotteitaan. Puhelimista tiedetään jo ennen julkaisua pääpiireittäin varsin paljon, mutta kuvia puhelimista ei ole vielä aikaisemmin vuotanut. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut kuvia iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro- ja iPhone 12 Pro Max -puhelimista, joiden lisäksi kuvia on julkaistu HomePod mini -kaiuttimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien iPhone 12 -mallien on odotettu huhuissa olevan nimiltään iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Pienimpään versioon odotetaan 5,4 tuuman näyttöä, kun tästä seuraavassa olisi 6,1 tuuma näyttö. iPhone 12 Mini- ja iPhone 12 -puhelimiin odotetaan LCD-näyttöpaneeleiden sijasta OLED-näyttöjä. iPhone 12 Pro -malleissa olisi huhujen mukaan jälleen OLED-näytöt, joiden koot ovat 5,8 ja 6,5 tuumaa. Kaikkiin neljään puhelimeen odotetaan myös Applen tuoreinta A14 Bionic -järjestelmäpiiriä.

Huhujen mukaan puhelimissa olisi luonnollisesti 5G-yhteydet ja hinnoittelu sijoittuisi 649-1349 dollarin välille. Uutuuspuhelimissa ei tulla kuitenkaan näkemään 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltuja näyttöjä, jonka odotettiin olevan iPhone 12 -malliston yksi uutuusominaisuuksista.

Yksi uutuuksista on myös HomePod mini -kaiutin, joka tullaan julkaisemaan myös myöhemmin tänään. Alapuolella on vielä kuvat kaikista tulevista uutuuslaitteista.

iPhone 12 mini

iPhone 12

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

Apple HomePod mini

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple