AppleYleinen

Apple julkaisi uuden Watch Series 6 -älykellon – tarjoaa uusia väriversioita sekä päivitettyjä ominaisuuksia

Apple on tänään julkaissut uudet älykellonsa, jotka ovat Watch Series 6 sekä edullisempi Watch SE. Uudet Watch Series 6 -malliston älykellot ovat Applen kärkimallit, joissa luotetaan tuoreimpiin tekniikoihin, innovaatioihin sekä laadukkaaseen toteutukseen.

Watch Series 6 -älykelloissa on päivitetty paljon verrattuna edeltäjäversioon. Kellossa hyödynnetään älykelloille suunnattua uutta S6-järjestelmäpiiriä, joka on Applen mukaan jopa 20 prosenttia tehokkaampi kuin edeltäjästä löytynyt S5-järjestelmäpiiri. Kellossa on myös U1-siru, jossa on ultralaajakaistaiset antennit, jotka mahdollistavat lyhyen kantaman langattoman sijainnin, jonka avulla Watch Series 6 -älykelloa voidaan käyttää jopa auton avaimena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple on varustellut uutuuskellon uudella sykesensorilla, joka pystyy mittaamaan nyt myös happisaturaation (SpO2). Watch Series 6 -kellot ovat varusteltuna myös suoraan WatchOS 7 -käyttöjärjestelmällä, jossa on tuki nyt myös VO2 Max -lukeman mittaamiselle. Lisäksi kello tukee oletusarvoisesti unen seurantaa sekä automaattista käsienpesun tunnistamista.

Akunkeston kellossa luvataan olevan 18 tuntia, mutta nyt tarjolla on hieman nopeampi lataus. Applen mukaan täyteen lataaminen kestää enää 1,5 tuntia. Watch Series 6 tarjoaa myös parannetun Always-on-Display-tuen, joka on nyt aikaisempaa kirkkaampi. Lisäksi tarjolla on seitsemän uutta kellotaulua, jotka tulevat WatchOS 7 -käyttöjärjestelmän mukana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenteeltaan Watch Series 6 on samanlainen kuin edeltäjänsä, mutta nyt Apple tuo tarjolle uusia väriversioita. Kello on saatavilla alumiinisena sinisenä sekä punaisena, jonka lisäksi tarjolle tulee ruostumattomasta teräksestä valmistetut hopea ja kultainen väriversio.

Watch Series 6 tulee saataville ennakkotilattavaksi heti, ja toimitukset alkavat jo ensi viikolla 22. syyskuuta. Alumiinista valmistettu GPS-versio maksaa 40 mm kokoversiossa 439 euroa ja vastaavasti 44 mm versio maksaa 469 euroa. Kellon GPS + Cellular -versio maksaa vastaavasti 539 euroa sekä 569 euroa.

Lähde: Applen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taas ylikalliita Applen turhakkeita. Akunkesto 18 tuntia. Naurettavaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple