AppleYleinen

Apple karsii tuettujen laitteiden listaa iOS 17- ja iPadOS 17 -versioissa – Näille puhelimille ja tableteille uudet ominaisuudet tulevat

iOS 17

Apple julkisti eilen iOS 17- ja iPadOS 17 -käyttöjärjestelmäversiot, jotka ovat tulleet kehittäjille saataville esikatseluversioina. Heinäkuussa päivitystä voi testata laajasti beetatestauksen aikana ja myöhemmin syksyllä ne tulevat saataville vakaana versiona kaikille tuetuille laitteille. Tällä kertaa Apple on karsinut tuettujen laitteiden listalta muutamia malleja.

Ios 17 on yhteensopiva iPhone XS ja sitä uudempien puhelimien kanssa. Tämä tarkoittaa, että Apple on tiputtanut pois tuen iPhone 8-, iPhone 8 Plus- ja iPhone X -puhelimilta verrattuna iOS 16 -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella olevassa kuvassa on listattuna kaikki puhelimet, joille iOS 17 tulee tarjolle.

Näille iPhone-puhelimille iOS 17 on tulossa tarjolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ipad-tablettien iPadOS 17 -version tukeen on tehty myös muutoksia. Apple on karsinut tuettujen listalta ensimmäisen sukupolven iPad Pro -tabletit sekä viidennen sukupolven iPad-tabletit, mutta muilta osin muutoksia ei ole tarjolla. Alapuolella on listattuna tuetut iPad-tabletit.

Näille iPad-tableteille iPadOS 17 on tulossa tarjolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple ei ole tekemässä muutoksia watchOS 10 -version tuettujen älykellojen listaukseen. Päivitys tulee tarjolle kaikille Apple Watch -kelloille alkaen Watch Series 4 -versiosta.

Tarkemmin uusiin iOS 17-, iPadOS 17- ja watchOS 10 -versioihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple