NothingYleinen

Carl Pei vahvisti: Kesällä julkaistava Nothing Phone (2) saa tehonsa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä

Nothing Phone (2) saa tehonsa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä.

Nothing vahvisti jo aikaisemmin tänä vuonna, että yhtiöltä on tulossa uusi Nothing Phone (2) -älypuhelin. Helmikuussa vahvistettiin puhelimeen tulevan Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri, jonka lisäksi laitteen on kerrottu tulevan markkinoille kesän aikana. Nyt Nothing-pomo on vahvistanut uusia tietoja puhelimesta.

Carl Pei on vahvistanut Twitterissä, että uutuuspuhelimessa on Qualcommin viime syksynä julkaisema Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Nothing Phone (2) ei ole saamassa siis uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -versiota. Pei on samalla pyrkinyt kertomaan syitä päätökselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2) -puhelimesta julkaistu ensimmäine vihjauskuva.

Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin luvataan tarjoavan parempaa suorituskykyä, mutta kyse ei ole vain siitä, vaan järjestelmäpiirin tarjoamasta kokonaisuudesta. Järjestelmäpiiri tarjoaa muun muassa merkittäviä parannuksia akunkestoon, verkkoyhteyksiin ja kameratoimintoihin verrattuna Snapdragon 7 -sarjan piireihin.

Kyseinen järjestelmäpiiri on valittu, koska se tarjoaa Pein mukaan luokkansa parhaan virrankulutuksen ja lämmönhallinnan. Phone (2):n luvataan tämän ansiosta tarjoavan paremman käyttökokemuksen verrattuna Phone (1) -malliin. Vieläkin uudemman järjestelmäpiirin käyttäminen olisi samalla myös nostanut puhelimen hinnoittelua selvästi enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1)

Järjestelmäpiirin ohella Nothing ei ole toistaiseksi vahvistanut mitään muita teknisiä tietoja tulevasta puhelimesta. Tuttuun tyyliin puhelimesta vahvistetaan uusia tietoja pikkuhiljaa ennen julkaisua. Viime vuonna Nothing Phone (1) nähtiin heinäkuussa, ja sama julkaisuajoitus saattaa olla myös Nothing Phone (2) -puhelimen kanssa.

Lähde: Twitter (Carl Pei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing