AppleYleinen

Apple päivitti äänituotteitaan USB-C-aikakauteen – AirPods Pro ja EarPods saivat uudistuksen

Apple julkisti tänään uudet iPhone 15 -sarjan älypuhelimet, joissa nähtiin ensimmäistä kertaa koskaan iPhonen historiassa USB-C-liitin. Muutosta silmällä pitäen Apple on nyt tehnyt päivityksiä myös yhtiön äänituotteisiin.

Apple yllätti uusia äänituotteita odottaneet kuluttajat julkaisemalla toisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet uudella USB-C-latauskotelolla. Lisäksi perinteiset EarPod-kuulokkeet saapuvat markkinoille USB-C-liittimellä varustettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toisen sukupolven AirPods Pro -kuulokkeet ovat jo saatavilla, ja niiden mukana toimitetaan USB-C-latauskotelo. Valitettavasti tätä uutta latauskoteloa ei tällä hetkellä myydä erikseen, mutta se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää USB-C-liitäntää monipuolisesti. AirPods Pro -kuulokkeiden muissa ominaisuuksissa ei ole tapahtunut muutoksia, joten ne tarjoavat edelleen huippuluokan äänenlaatua ja erinomaista aktiivista taustamelun vaimennusta.

AirPods Pro -kuulokkeiden USB-C-latauskotelo on odotettu lisäys, joka vastaa nykyaikaisen tekniikan vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että voit nyt ladata AirPods Pro -kuulokkeet kätevästi samalla laturilla kuin esimerkiksi iPhone 15 -puhelimesi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi langalliset EarPods-kuulokkeet ovat saaneet päivityksen USB-C-liittimellä. Tämä muutos heijastaa selvästi Applen sitoutumista USB-C-standardiin, joka on yleistynyt monissa yrityksen laitteissa.

Muutos Lightning-liitännästä USB-C-versioon oli lähes pakotettu muutos Applelta. EU vaatii jatkossa kaikkien Euroopassa myytävien laitteiden tarjoavan USB-C-liittimen, joten Apple vastaa tähän vaatimukseen jo nyt.

Uusien USB-C-liittimellä päivitettyjen äänituotteiden hinnat ovat pysyneet ennallaan. Toisen sukupolven AirPods Prot maksavat 279 euroa. EarPod-kuulokkeet maksavat vastaavasti 19 euroa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple