AppleYleinen

Apple-tietäjä: Applen strategia muuttumassa – tätä se tarkoittaa uusien iPhone-puhelimien kohdalla

iPhone 13 -puhelin

Keväällä alkoivat jo huhut siitä, että syksyn iPhone-uutuuksissa olisi Applen uudet A16 Bionic -järjestelmäpiirit vain paremmissa iPhone 14 Pro -malleissa. Tämä ei ole Apple-tietäjä Ming-Chi Kuon mukaan seurausta poikkeuksellisesta tilanteesta ja sirupulasta.

Kuon mukaan Apple saattaisi olla muuttamassa strategiaa, jossa uusimmat piirit tulisivat jatkossa vain parempiin pro-malleihin ja perusmalleissa käytettäisiin edellisvuoden piirejä. Apple olisi siis kasvattamassa perus- ja pro-mallien välistä kuilua entisestään.

Heikomman järjestelmäpiirin lisäksi perusmallin iPhone 14 -puhelimet jatkavat edelleen tutulla leveällä lovella, kun iPhone 14 Pro -malleissa Apple on korvaamassa loven kahdella reiällä, jotka olisivat pyöreä reikä kameraa varten sekä pillerin muotoinen reikä Face ID -tekniikkaa varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Analyytikot uskovat, että iPhone 14 -perusmallit saavat sisuksiinsa iPhone 13 Pro -malleista tutun tehokkaamman 5-ytimisen grafiikkaprosessorin nykyisen 4-ytimisen sijaan, sekä 6 gigatavua RAM-muistia iPhone 13 -perusmalleissa nähdyn 4 gigatavun sijaan.

Kuo kertoo henkilökohtaisessa blogissaan, että Applen tavoitteena muutoksella saattaa olla saada myytyä enemmän iPhone 14 Pro -malleja, joten perusmallit jäisivät tässä tapauksessa nykyistä pienemmälle huomiolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen on huhuttu julkaisevan syksyllä 4 uutta iPhone-mallia. Mallisto koostuu kahdesta 6.1-tuumaisella näytöllä varustetusta iPhone 14- ja iPhone 14 Pro -mallista, sekä kahdesta 6.7-tuumaisella näytöllä varustetusta iPhone 14- ja iPhone 14 Pro-mallista. Tällä hetkellä näyttäisi vahvasti siltä, että 5.4 tuuman mini-puhelinta ei enää tänä vuonna nähtäisi.

Apple julkistanee uudet iPhone-mallit todennäköisesti tuttuun tapaan syyskuussa.

Lähde: 9To5Mac

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple