SamsungYleinen

Ensimmäiset viralliset kuvat julki – tältä näyttävät Samsung Galaxy Watch 5 ja Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 ja Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Tunnettu vuotaja Evan Blass on pistänyt jälleen parastaan julkaisemalla tarkkoja kuvia Samsungin tulevista älykelloista hyvissä ajoin ennen varsinaista julkaisua. Uusi vuoto paljastaa tulevat älykellot 3D-animaatioina, joten kellojen muotoilu paljastuu pitkälti kokonaan.

Kuvissa nähdään siis Galaxy Watch 5 sekä Galaxy Watch 5 Pro. Tulevan paremman Galaxy Watch 5 Pro -älykellon koodinimi on Samsungin sisällä ”Project X” ja se on tulossa tarjolle mustassa sekä harmaassa titaanisessa värissä. Lisäksi kellosta on tulossa LTE-versio, mutta myös Bluetooth-versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 5 Pron rakenne näyttää tyylikkäältä, mutta samalla kuitenkin jo aikaisansa eläneeltä. Samsung ei ole nähtävästi tuomassa mitään merkittävää ”uutta” älykellojen muotoiluun, vaan tarjolla on paksu tasakylkinen kehys sekä paksuilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli. Galaxy Watch 5 Pron rannekkeessa näyttää olevan hieman normaalista poikkeava lukitussysteemi.

Kellon oikeassa kyljessä on kaksi painiketta sekä mikrofonireikä. Vasemmassa kyljessä nähdään kaiutin. Kellon takaosassa on paljon erilaisia sensoreita terveyden seurantaa varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen tuleva älykello on Galaxy Watch 5 -perusversio, joka tunnetaan Samsungilla sisäisestä koodinimellä ”Heart”. Kyseessä on pitkälti samanlainen älykello kuin viime vuoden Galaxy Watch 4, joten Samsung ei ole lähtenyt viemään muotoilua suuresti eteenpäin. Kellon kehys on tasainen, oikeassa kyljessä on kaksi painiketta sekä mikrofoni ja vasemmassa kyljessä on kaiutin. Kellon takaosassa on tutut sensorit ja ranneke on muovinen.

Blassin mukaan Galaxy Watch 5 tulee saataville myös LTE- ja Bluetooth-versioissa, mutta luvassa on myös kaksi eri kokoversiota. Kelloa odotetaan tarjolle useissa väriversioissa, jotka ovat ainakin kuvissa nähtävät hopea, musta ja sininen. Molempiin kelloihin Samsung on tuomassa Wear OS 3.5 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää One UI Watch 4.5 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin odotetaan esittelevän uusia tuotteita elokuussa Unpacked-tapahtumassa. Odotuksessa ovat uudet taittuvanäyttöiset puhelimet sekä vuotokuvissa nähdyt älykellot.

Samsung Galaxy Watch 5

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Valitettavasti näyttää vain menevän huonompaan suuntaan edelleen joten ei ole syytä vaihtaa gw3:sta uudempaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung