AppleYleinen

Apple-tietäjä: Komponenttivalmistajien toimitusvaikeuksilla rajattu vaikutus syksyn iPhone-puhelinten julkaisuun

Apple iPhone 13

Pitkin vuotta on näyttänyt siltä, että Apple saattaa olla jonkinlaisissa vaikeuksissa iPhone 14 -sarjan tuotannon kanssa, johtuen komponenttitoimittajien ongelmista muun muassa Kiinan koronasulkujen takia.

Appleen liittyvissä asioissa perillä oleva Ming-Chi Kuo on kertonut Twitterissä, että Applen ongelmat ovat rajattuja, eivätkä todennäköisesti viivästytä syksyn puhelinjulkaisua. Ratkaisuna ongelmiin on Kuon mukaan se, mikäli jollakin komponenttitoimittajalla ilmenee ongelmia valmistuksessa tai toimituksissa, voidaan apuna käyttää toisen yhtiön komponentteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LPDDR5-muistipiirejä Applelle toimittaa toistaiseksi ainoastaan Samsung. Kuon mukaan vuoden 2022 viimeiseen vuosineljännekseen mennessä myös SK Hynix ja Micron saavat LPDDR5-muistien tuotannon käyntiin, mikä helpottaa tuotannon haasteita. Yhtiöillä on ollut ongelmia tuotteiden sertifikaattien sekä laadun kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttöpaneeleita Applelle saattaa toimittaa kolme valmistajaa. Samsung, BOE ja LG Display. LG Displayn valmistamissa näyttöpaneeleissa on aiemmin uutisoitu olevan jonkinlaisia laatuongelmia, ja Apple ei ole toistaiseksi heidän paneeleitaan kelpuuttanut iPhone-puhelimiin. Kuo kuitenkin kertoo, että ongelmat ovat korjattavissa nopeastikin.

iPhone 14 -sarjan julkaisun odotetaan tapahtuvan aikataulussaan, eli syyskuun puolivälissä.

Lähde: Ming Chi-Kuon Twitter-tili

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple