AppleYleinen

Apple tuo vihdoin HomePod mini -älykaiuttimen myyntiin myös Suomessa – hinta 109 euroa

Apple HomePod mini

Apple on paljastanut, että vuonna 2020 esitelty HomePod mini -älykaiutin on tulossa myyntiin Suomessa. Applen mukaan kaiutin tulee saataville 13. joulukuuta ja hintaa sillä on 109 euroa.

Kaiuttimesta on saatavilla viisi eri väriversiota, jotka ovat harmaa, sininen, oranssi, valkoinen ja keltainen. Applen mukaan HomePod mini on saatavilla yhtiön omasta verkkokaupasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HomePod mini -laitteessa on tuttu verkkokangasmuotoilu ja se tulee tarjolle mustana sekä valkoisena väriversiona. Laitteen yläosassa on pieni näyttö Sirin aaltoanimaatioita varten ja äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Muotoilu on myös nyt aikaisempaa kompaktimpi sekä pallomaisempi. Äänentoistosta on vastaamassa kehittyneet kaiuttimet, ja audiokokemus on 360 asteinen.

Kaiuttimeen on saatu Apple S5 -piiri sekä U1-siru. Useampi HomePod mini -kaiutin voidaan yhdistää saumattomasti toisiinsa, jolloin saadaan luotua vaikuttava stereoäänentoisto. Kaiuttimessa on myös tuki kolmansien osapuolten musiikkipalveluille, joita ovat muun muassa Pandora, Amazon Music sekä iHeartRadio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi HomePod minin kohokohta on se, että kaiutin toimii myös keskeisenä keskuksena kaikille HomeKit-laitteille. Käyttäjät pystyvät hallitsemaan esimerkiksi valoja, verhojaan tai muita älykotituotteita kaiuttimen kautta. Apple pyrkii siis osaksi kaikkien ihmisten koteja sekä tuo nyt aikaisempaa pienempään ja kompaktimpaan kokoon Siri-ääniavustajan ja Apple Musicin ominaisuudet.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple