HonorYleinen

Honorilta tulossa myös uusi Honor X7a -puhelin – odotettavasti lähes sama laite kuin Honor Play 40 Plus

Honor Play 40 Plus

Honor on vahvistanut julkistavansa Malesian markkinoille uuden Honor X9a 5G -älypuhelimen, joka on seuraaja aikaisemmin julkaistulle Honor X9 -puhelimelle. Suomessa sama puhelin on tunnettu nimellä Honor Magic 4 Lite. Viranomaistiedot ovat nyt paljastaneet Honorin valmistelevan myös uuden Honor X7a -puhelimen julkaisua.

TDRA-sertifiointitietokanta sekä Malesian SIRIM-sertifikaatti ovat paljastaneet ensimmäiset tiedot Honor X7a -puhelimesta. Puhelimen markkinointinimi vahvistuu tiedoista, mutta samalla vahvistus saadaan mallikoodille, joka on ”RKY-LX2”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mallikoodista voidaan päätellä kyseessä olevan globaaleille markkinoille suunnattu versio Kiinassa lokakuussa julkaistusta Honor Play 40 Plus -puhelimesta. Kyseisen puhelimen mallinumero on Kiinassa ”RKY-AN00”, joten Honor X7a perustuu täysin samaan laitteeseen.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, millaisia muutoksia Honor X7a voisi saada globaaleilla markkinoilla. Nimessä ei ole erikseen mainittu 5G-yhteyksiä, joten Honor on saattanut karsia järjestelmäpiiristä. Myös Honor X7 julkaistiin aikaisemmin globaalisti vain 4G-versiona. Honor saattaa tehdä myös kameroihin joitain muutoksia, mutta yleinen ilme ja perustekniikka pysyvät todennäköisesti ennallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor Play 40 Plus -puhelimessa on 6,74 tuuman LCD-näyttöpaneeli, Dimensity 700 -järjestelmäpiiri sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot puhelimesta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor