AppleYleinen

Applen iPhone 12 -puhelimien myynti ylitti 100 miljoonan rajan vain 7 kuukautta julkaisun jälkeen

Apple iPhone 12 -puhelimet.

Applen viime syksynä julkaisemien iPhone 12 -puhelimien on tiedetty olevan menestys, mutta nyt tutkimusyhtiö Counterpoint on kertonut omat tietonsa puhelimien menestyksestä. iPhone 12 -sarja on ollut onnistunut julkistus Applelle, mutta Applen historiassa kaikista myydyin mallisto ei ole kuitenkaan kyseessä.

iPhone 12 -puhelimien globaali myynti on ylittänyt 100 miljoonaan laitteen rajan huhtikuussa 2021. Apple pystyi saavuttaman maagisen rajan vain seitsemän kuukautta julkaisun jälkeen, joka on kaksi kuukautta aikaisemmin kuin aikaisemman iPhone 11 -malliston puhelimien kohdalla. Myyntitahti iPhone 12 -puhelimilla on kerrottu olevan pitkälti samanlainen kuin iPhone 6 -malliston puhelimilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin iPhone 6 -sarjan puhelimien kohdalla suurempikokoiset mallit kasvattivat myyntiä, kun taas iPhone 12 -sarjan puhelimien kohdalla 5G-yhteydet ja OLED-näytöt houkuttelivat asiakkaita. Myydyissä kappalemäärissä iPhone 12 -sarjan puhelimet eivät kuitenkaan päässeet ylittämään iPhone 6 -sarjan puhelimia ensimmäisen seitsemän kuukauden myynnin aikana.

Counterpointin mukaan iPhone 12 Pro Max -puhelimen myynti koko sarjasta oli ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana 29 prosenttia, kun vielä vuotta aikaisemmin iPhone 11 -sarjan kohdalla Pro Max -version myynti oli 25 prosenttia. iPhone 12 -puhelimien myynnin on kerrottu tuottaneen Applelle myös 22 prosenttia enemmän tuloja, joka on kalliimpien mallien suuremman kysynnän ansiota.

Lähde: Counterpoint

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple