SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta julkaistiin nyt kaiken paljastavia videoita

Samsungin kaikki tulevat uutuustuotteet on nähty jo useissa vuotokuvissa, mutta se ei estä uusia vuotoja. Aikaisemmin kuvia on nähty muun muassa Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista, joiden ohella kuvia on nähty myös Galaxy Watch 4– ja Galaxy Watch 4 Classic -älykelloista. Lisäksi Samsung valmistelee Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden julkaisua, joiden kuvat on myös vuotanut. Tällä kertaa luotettavista tiedoistaan tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut 360-asteisia videoita Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta.

Videoilla nähdään kaikki Galaxy Z Flip 3 -puhelimen väriversiot, jotka ovat musta, vihreä, violetti ja kulta. Mitään uutta videot eivät valitettavasti enää paljasta, sillä ne vahvistavat jo aikaisemmin vuotaneita kuvia. Galaxy Z Flip 3 on Samsungin seuraava taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, joka tarjoaa muun muassa päivitettyä tekniikkaa ja suuremman ulkonäytön kuin edeltäjämallit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen ulkopuolella on 1,9 tuuman suuruinen pikkunäyttö, jonka rinnalla on kaksi kamerasensoria. Kameroiden odotetaan olevan tarkkuudeltaan 12 megapikseliä ja ne ovat pääkamera sekä ultralaajakulmakamera. Puhelimen alareunassa on USB-C-liitin sekä kaiutin, ja sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeen yhteydessä oikeassa reunassa. SIM-korttiluukku nähdään puhelimen vasemmassa reunassa. Galaxy Z Flip 3 -puhelimeen odotetaan 6,7 tuuman kokoista sisänäyttöä, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä 10 megapikselin etukameraa varten tehty reikä.

Vuotojen perusteella puhelimessa olisi Qualcommin tehokas Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri tai uudempi Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri. Galaxy Z Flip 3 tulee saamaan vähintään 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteeseen odotetaan myös 3300 milliampeeritunnin akkua, 25 watin pikalatausta sekä 15 watin langatonta latausta. Julkaisua odotetaan elokuun aikana, jolloin Samsung järjestää Unpacked-tilaisuuden.

Evan Blassin julkaisemat videot puhelimista voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung