Apple

Applen iPhone 7 tilaisuus järjestetään syyskuun 7. päivä

Apple on tänään lähettänyt kutsun medianedustajille Syyskuun 7. päivä järjestettävään tilaisuuteen. Tilaisuudessa uskotaan Applen esittelevän uudet iPhone 7 -mallit. On myös uskottu, että Apple esittelee uudet MacBook Pro:t ja uuden Apple Watch 2 samaisessa tilaisuudessa. Vielä ei ole varmaa kutsutaanko uusia iPhoneja nimellä iPhone 7 ja iPhone 7 plus vai jollain muulla nimellä.

Uudet iPhonet tulevat myös käyttämään Applen uusimpia A10-järjestelmäpiirejä ja yhtiö tulee pudottamaan 16GB mallit pois 32GB mallien tieltä. Isompi 5.5-tuuman iPhone 7 plus tulee näillä näkymin saamaan kaksoiskameran, kun taas pienempi iPhone 7 jatkaa yhdellä kameralla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MacBook Pro

macbook-pro-concept1

MacBook Pro:t tulevat myös saamaan uudistuksia, kuten OLED-paneelin nykyisten funktio-näppäimien tilalle. Myös rauta tulee saamaan parannuksia ja on jopa uutisoitu, että myös sormenjälkitunnistus saapuisi uusiin MacBook Pro -koneisiin. Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, että tuleeko Apple julkaisemaan uudet MacBook Pro:t samaisessa tilaisuudessa vai järjestetäänkö niille oma.

Apple Watch 2

s38sg-sbbk-sel-201603

Apple Watch 1 julkaistiin noin kaksi vuotta sitten ja onkin jo aika uudistaa kyseinen laite. Isoimpana uudistuksena Apple on tuomassa Apple Watch 2:een GPS-piirin, joka auttaa huomattavasti kuntoilussa ja paikantamisessa.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Apple