HMDMicrosoftNokia

Tulevaisuuden Nokia-puhelin esittäytyy kuvissa – julkaistaan pian

16023360-zNokian tarina on ollut matkapuhelinmarkkinoilla värikäs koko historiansa ajan. Nyt, kun ihmiset ovat tottuneet, että Nokia puhelimia ei enää ole markinoilla, niin suomalainen HMD global Oy on valmistautumassa tuomaat Nokia tuotemerkkiä kantavat laitteet takaisin.

Hiljattain kerroimme, että HMD tulisi julkaisemaan 3-4 uutta Nokia-laitetta tänä vuonna. Nyt kiinalainen televiranomainen Tenaa on julkaissut vielä tuntemattomasta Nokia RM-1187 -mallista kuvia sekä teknisiä tietoja. Kyseessä on peruspuhelin, jonka on suunnitellut Nokian entiset insinöörit, jotka siirtyivät Microsoftin alaisuuteen. Voi kuitenkin olla mahdollista, että nyt Tenaan esittelemä puhelin tulee olemaan HMD:n ensimmäinen puhelin, jos peruspuhelinliiketoiminnan myyminen saadaan päätökseen pian. Microsoft odottaa pääsevänsä puhelimista eroon tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Kuvissa esiintyvän puhelimen odotetaan sijoittuvan 30-40 euron hintaluokkaan ja se on teknisesti muiden peruspuhelimien tasolla. Tenaan hyväksynnän perusteella puhelin voidaan tulla julkaisemaan jo pian.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD