LenovoYleinen

Applen kompakti iPad mini saamassa haastajan! Lenovo julkaisemassa pian Legion Y700 -tabletin

Lenovo Legion Y700

Apple julkaisi aikaisemmin tänä vuonna uuden kompaktin iPad mini -tabletin, jolle ei ole ollut tarjolla todellista haastajaa Android-tablettien joukosta. Lenovo on tekemässä nähtävästi poikkeuksen, sillä yhtiö on julkaisemassa uuden Legion Y700 -tabletin, jonka luvataan tarjoavan huippuominaisuuksia kompaktissa paketissa.

Lenovo Legion Y700 -tablettia ei ole vielä kokonaisuudessaan julkaistu, mutta Lenovo on kertonut Weibo-tilillään muutamia yksityiskohtia sekä paljastanut muotoilun. Tabletissa pitäisi olla kompakti 8,8 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus. Näytössä mainostetaan olevan myös korkea 120 hertsin virkistystaajuus, 240 hertsin kosketusherkkyys sekä DCI-P3-värivalikoima.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletti tarjoaa myöskin JBL:n virittämät kaiuttimet ja tuen Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikoille. Tehoista tiedetään vastaavan Qualcommin huippupiirin, joka olisi todennäköisesti Snapdragon 888, eikä tuorein Snapdragon 8 Gen 1.

Julkaistussa kuvassa tabletista saadaan jo melko hyvä käsitys, sillä Legion Y700 on valmistettu alumiinikehyksestä sekä mahdollisesti lasisesta tai muovisesta takaosasta. Kameroita on yksi takaosassa, jonka rinnalla on lisäksi LED-salamavalo. Takaosassa on esillä myös Legion-logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jota kiertää kohtuulliset kehykset.

Tabletin julkaisua on odotettu tammikuussa 2022, joten viimeisetkin tiedot paljastuvat lähiviikkoina. Lenovon odotetaan tarjoavan tablettia aluksi Kiinan markkinoilla, mutta se saatetaan nähdä myöhemmin myös globaaleilla markkinoilla.

Lenovo Legion Y700

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo