HuaweiYleinen

Huawei Nova 8 SE julkaistaan 5. marraskuuta – näyttää aivan iPhone 12 -puhelimelta

Huawei on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa tällä viikolla uuden Nova 8 SE -älypuhelimen, joka on edullisemman hintapisteen 5G-älypuhelin. Huawei on lisäksi ottanut muotoilussa varsin vahvasti viitteitä Applen tuoreimmista iPhone 12 -malliston puhelimista.

Jo julkaistujen kuvien perusteella Nova 8 SE -puhelimessa olisi vasemmassa yläkulmassa neliömäinen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä yksi LED-salama. Lisäksi iPhone 12 -puhelimista tuttu litteä kehys on saatu myös Nova 8 SE -malliin. Puhelin rakentunee muovisesta kehyksestä sekä lasipinnoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nova 8 SE:n tiedetään saavan 6,53 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jonka ansiosta laite tukee näytönalaista sormenjälkilukijaa. Neloiskamera tulee koostumaan 64 megapikselin pääkamerasta, jonka rinnalla on todennäköisesti 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Laitteen kohokohta tulee olemaan 66 watin tehokas pikalataus, joka lataa 3800 milliampeeritunnin akun nopeasti tyhjästä täyteen. Tehoista tulee vastaamaan MediaTek Dimensity 720- ja Dimensity 800U -järjestelmäpiirit versiosta riippuen, joissa molemmissa on tuki 5G-yhteyksille.

Huawein edullinen iPhone-kopio tullaan julkaisemaan Kiinassa siis 5. marraskuuta, eli tämän viikon torstaina. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Huawei aikeissa tuoda puhelinta tarjolle myös globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Huawei (Weibo, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hyvä kun Huawei kopioi Applen turhakkeita. Ihan oikein Applelle.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei