AppleYleinen

Applen uudet päivitykset korjaavat useita ikäviä ongelmia – Tämän takia iOS 17.1.1 ja watchOS 10.1.1 kannattaa ladata!

Apple iPhone 15

Apple on julkaissut jälleen uusia korjauspäivityksiä useille laitteilleen, joiden luvataan tuovan helpotusta käyttäjien havaitsemiin useisiin ongelmiin. Päivityksien joukossa on puhelimille iOS 17.1.1, tableteille iPadOS 17.1.1 sekä älykelloille watchOS 10.1.1.

Päivitykset eivät ole suuria, mutta sitäkin tärkeämpiä. Mukana ei ole uusia ominaisuuksia, vaan ne korjaavat viime aikoina ilmaantuneita bugeja. Applen mukaan iOS 17.1.1 -päivitys korjaa ongelman, jossa lukitusnäytön Sää-widgetti ei näyttänyt lunta oikein. Toinen korjaus on saatu iPhone 15 -malleihin, joissa Apple Pay ja muut NFC-ominaisuudet saattoivat lakata toimimasta, kun puhelimia oli ladattu langattomasti tietyissä autoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple ei suoraan mainitse automerkkejä, joissa latausongelma on ratkaistu. Raporteissa on puhuttu jonkin aikaa ongelmista BMW-merkkisten autojen kanssa. Päivitys on hyvä asentaa, jos on havainnut vastaavia ongelmia puhelimen kanssa.

IpadOS 17.1.1 -päivitys tuo myös mukanaan korjauksen lukitusnäytön sää-widgettiin sekä tärkeitä virheenkorjauksia, mutta muita muutoksia Apple ei mainitse tablettien osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WatchOS 10.1.1 -päivitys korjaa älykelloja piinanneen akun nopeamman tyhjenemisen. Lisäksi mukana on tärkeitä virheenkorjauksia. Viime aikoina on raportoitu Applen älykellojen akun kuluvan normaalia nopeammin, jonka takia uuden päivityksen asentaminen on varmasti kannattavaa.

Lähde: Apple 1, 2, 3

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple