SamsungYleinen

Tässä on Samsung Galaxy A25 5G – Tuotekuvat paljastuivat kuukausia ennen julkaisua

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Android Headlines

Samsung valmistautuu uusien Galaxy A -malliston älypuhelimien julkaisuun, joista yksi on Galaxy A25 5G. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi vuoden 2024 alkupuolella, mutta jo nyt ennen julkaisua sen tarkat tuotekuvat ovat vuotaneet.

Aikaisemmin Galaxy A25 5G nähtiin jo CAD-mallinnukseen perustuvissa kuvissa, mutta nyt uudet tuotekuvat paljastavat kokonaisuuden tarkemmin. Lisäksi puhelimesta on tulossa neljä väriversiota, jotka ovat musta, harmaa, limenvihreä sekä vaaleansininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Android Headlines

Muotoilullisesti Galaxy A25 5G ei ole tuomassa mitään uutta, vaan se on tuttua Samsungia. Puhelimessa on kolme erillistä kameraympyrää takaosassa, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on paksut kehykset sekä etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Oikeassa reunassa on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on ainoastaan SIM-korttiluukku. Galaxy A25 5G:n alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin, mikrofoni sekä perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin. Yläreunassa on yksi mikrofoni lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Android Headlines

Aikaisempien vuotojen mukaan puhelimen mitat ovat 162 x 77,5 x 8,3 millimetriä. Näytön odotetaan olevan kooltaan noin 6,44 tuumaa. Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Galaxy A25 5G -puhelimessa olisi 13 megapikselin tasoinen etukamera sekä 50 megapikselin tasoinen takakamera.

Akku tulisi olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 25 watin tehoista latausta. Suorituskyky olisi Exynos 1280 -järjestelmäpiirin varassa, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 14, jonka päällä hyrrää One UI 6.

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Android Headlines

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung