Arvostelussa LeEco Le Pro 3 – Miten toimii maailman tehokkain Android-puhelin?

9
Näytetään 1

Kiinasta ponnistava LeEco ei varmasti sano monellekaan yhtään mitään, koska yhtiön laitteita ei Suomessa ole ollut juurikaan saatavilla. LeEcon on aloittanut puhelimiensa myymisen muun muassa Yhdysvalloissa, mutta edelleen yhtiön päämarkkinat löytyvät Kiinasta. Suomeen puhelimia toimittaa e-ville, joka toimitti myös minulle testiin uuden LeEco Le Pro 3 -älypuhelimen.

LeEco Le Pro 3 on tällä hetkellä monien mittauksien perusteella kiistatta tehokkain ja nopein Android-puhelin. Puhelimesta löytyy uusinta teknologiaa, joka takaa puhelimelle tehokkaimman puhelimen tittelin. Vaikka kyseessä on monelle täysin tuntematon valmistaja Kiinasta, ja se varmasti herättää epäilyksiä valmistajan tuotteita kohtaan, niin kuitenkin voin todeta, että LeEco Le Pro 3 on samalla viivalla esimerkiksi Huawein puhelimien kanssa. LeEco Le Pro 3:sta löytyy laadukas metallinen rakenne, paljon ominaisuuksia sekä suuri näyttö.

LeEco tarjoaa puhelimia monessa hintaluokassa, mutta huippupuhelimien hinnat on kuitenkin saatu painettua noin 400 euroon. Nyt testissä käynyt LeEco Le Pro 3 maksaa e-villen kautta tilattuna 429,95 euroa, mutta valikoimasta löytyy myös muun muassa hyvillä ominaisuuksilla varusteltu LeEco Le 2 (219,95 €) sekä kaksoiskameralla varusteltu LeEco Cool (199,95 €).

Tässä arvostelussa tulen käymään LeEco Le Pro 3:n kattavasti läpi, kerron oman mielipiteeni puhelimesta sekä samalla katsotaan, miten maailman tehokkain Android-puhelin toimii peruskäytössä.

Osta LeEco Le Pro 3, 429,95 €

Tekniset tiedot
LeEco Le Pro 3
Mitat: 151x74x7.5mm
Paino: 175 g
Näyttö: 5.5 tuumaa IPS LCD (1080×1920)
Suoritin: neliytiminen Snapdragon 821 (Adreno 530)
Muisti: 4 gigatavua RAM-muistia 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa
Kamerat: 16 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin etukamera
Akku: 4070 mAh ( ei irrotettava)
Käyttöjärjestelmä: Android 6.0.1 Marshmallow (EUI 5.8)
Muuta: sormenjälkilukija

Muut osiot:

 1. Alkusanat ja tekniset tiedot (Olet tässä)
 2. Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot
 3. Näyttö ja kamerat
 4. Akku, tekniikka ja sormenjälkitunnistin
 5. Käyttöjärjestelmä ja myyntipakkaus
 6. Yhteenveto 
 7. LeEco Le Pro 3 kuvina

LeEco Le Pro 3 arvostelu

79%
79%
Tehokas
 • Laatu
  9
 • Käytettävyys
  8
 • Akku
  9
 • Näyttö
  9
 • Kamerat
  7
 • Ohjelmisto
  4
 • Hinta-laatusuhde
  9
Näytetään 1

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

 • AdjustedFlow

  Mukavan kokoisen akun ovat saaneet mahdutettua laitteeseen, mutta kuulokeliitännän pois jättäminen apple-tyylisesti on silkkaa tyhmyyttä.

 • Marko M

  Jos nuo artikkelissa mainitut benchmark tulokset pitää paikkaansa niin ainakin OP3T:llä tulee antutussa paremmat tulokset. Ja on Antutun listojen perusteella tehokkain Android puhelin

  • Arvostelun kirjoitushetkellä LeEco Le Pro 3 oli tehokkain Android-puhelin. Tarkistin silloin myös OnePlus 3T:n AnTuTun tulokset ja lukemaksi tuli vain 153 754. Toki tilanne on voinut muuttua päivityksien myötä.

 • Ademeion

  Tämä oli mielenkiintoinen juttu. Kuvatkin ovat onnistuneita; koen saavani niistä aika hyvän käsityksen siitä, miltä puhelin näyttää luonnossa (paljon näkee eri sivustojen jutuissa kuvia, joissa tämä ei toteudu).

 • ekkilm TeamSuperluminal
 • Tommi

  LeEcon foorumilla ainakin sanoivat, että eivät suosittele ostamista kolmansilta osapuolilta (jotka ronkkivat puhelimen default ROM version johonkin muuhun, ja näin estävät päivitysmahdollisuuden), sanoivatkin että varmasti pian saavat eurooppaan varaston/myynnin, josta tulee heidän puhelimet tuoreena paketista, ilman ronkkimista. Mutta joo saa nähdä että milloin.

  Nyt ainakin kelpaa OP3T 128GB mallilla leikkiä ja Nougatilla pelleillä.

 • Tommi

  Onneksi Elisa ja OnePlussan yhteistyö on niin hyvää, että Elisa ei mitään ronkkimisia tee vaan tuotteen saa avata muoveista tuoreena.

 • Tero Virkkala

  Toimiiko tässä Suomalaisten pankkien appsit? Esim Nordeasta sellaisia kokemuksia ettei monesti toimi kiinalaisilla luureilla. Väittää rootatuiksi vaikkei edes ole….

  • Puhelimen testaamisesta on jo sen verran aikaa, etten varmuudella voi sanoa. Taisin käyttää vain Pivoa testijakson aikana ja muistaakseni toimi ilman ongelmia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: