ASUSYleinen

Asukselta tulossa uusia huippupuhelimia – ensimmäiset tiedot paljastuivat ROG Phone 6-, 6 Pro- ja Zenfone 9 -puhelimista

ASUS ROG Phone 6 ja ROG Phone 6 Pro

Asus julkaisi viime vuoden aikana useita mielenkiintoisia huippupuhelimia ROG Phone- ja Zenfone-mallistoihin, ja nähtävästi myös vuoden 2022 aikana on lupa odottaa uusia puhelimia. Tällä kertaa nettiin on vuotanut ensimmäisiä tietoja Asuksen tulevista ROG Phone 6- ja ROG Phone 6 Pro -puhelimista, mutta myöskin Zenfone 9 -puhelimesta.

Twitter-käyttäjä Equal Leaks on julkaissut luonnoskuvia ROG Phone 6 -sarjan puhelimista, jotka paljastavat väitetysti pelipuhelimien muotoilun. ROG Phone 6 ja ROG Phone 6 Pro näyttävät kuvissa hyvin samalta kuin aikaisemmatkin malliston puhelimet. Jos kuvat ovat luotettavia, niin Asus tulee tekemään vain muutamia pieniä muutoksia, mutta pelihenkinen toteutus on edelleen vahvasti läsnä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molempien puhelimien takaosassa on kolmoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa on lisäksi toinen näyttöpaneeli, jollainen on nähty myös aikaisemmissa ROG-puhelimissa. Toisessa puhelimessa takanäyttö on hieman suurempi kuin toisessa, joten oletettavasti suuremmalla näytöllä varusteltu voisi olla ROG Phone 6 Pro. Molemmissa puhelimissa on esillä ROG-logo.

Toistaiseksi kuvien ohella ROG Phone 6 -sarjan puhelimista ei tiedetä tällä hetkellä mitään muuta. Kyseessä on varmasti huippuluokan laitteita, sillä Asus on viime vuosina panostanut vain tuoreimpiin tekniikoihin. Viime vuonna Asus esitteli ROG Phone 5 -puhelimet maaliskuussa, joten ROG Phone 6 -puhelimia voidaan odottaa alkuvuoden aikana.

ASUS Zenfone 9

Zenfone 9 -puhelinta koskeva vuoto tulee samasta lähteestä. Kyseessä odotetaan olevan Asuksen normaalimpi lippulaivapuhelin, josta kerrotaan myös ensimmäisiä tietoja. Vuotanut kuva on nähtävästi Asuksen ohjelmistosta, jossa esillä on viivapiirros toistaiseksi tuntemattomasta laitteesta.

Jos kuvasta voidaan jotain päätellä, niin Zenfone 9 saattaisi tarjota toisen näytön takaosassaan. Lisäksi takaosassa on kaksi yksittäistä kameraa ilman mitään kamera-alueita. Lisäksi yksi ominaisuuksista on takaosan tuplanapautus, jonka avulla pystytään ottamaan esimerkiksi näyttökuva tai avaamaan kameran. Valitettavasti myöskään Zenfone 9 -puhelimen tarkoista tiedoista tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä mitään tietoja.

Lähde: Twitter (Equal Leaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS