NokiaYleinen

Uudet Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC -kuulokkeet julkaistiin – melunvaimennus ja 50 tunnin akku

Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC

Nokia-brändiä kuulokkeisiin ja muihin mobiilitarvikkeisiin lisensoiva kiinalainen RichGO Technology on julkaissut jälleen uudet kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet ovat melkoinen nimimonsteri, sillä virallinen ilmoitettu nimi on Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC. Kuulokkeet tarjoavat sangallisen toteutuksen ja monipuoliset ominaisuudet.

Kuulokkeet ovat korvat peittävää mallia ja ne on julkaistu mustassa ja beigessä värissä. Rakenteen luvataan olevan mukava, sillä niissä on ihoystävälliset nahkaiset korvatyynyt. Kuulokkeet ovat lisäksi taitettavaa mallia, joten niitä on helppo säilyttää ja pitää matkassa mukana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC

RichGon mukaan kuulokkeissa on kookas 40 mm elementti, jonka luvataan takaavan syvän ja hienon äänenlaadun. Yksi avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 38 desibeliä pois. Melunvaimennuksen saa helposti päälle tai pois yhdestä painikkeesta kuulokkeen kyljestä. Kuulokkeiden luvataan tukevan Google Assistantia tai Applen Siriä.

Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC -kuulokkeet on varusteltu Bluetooth 5.0 -yhteydellä sekä pienellä vain 50 millisekunnin latenssilla. Jos kuitenkaan langaton yhteys ei miellytä, niin kuulokkeiden mukana on 3,5 millimetrin äänikaapeli, joten myös langallisesti laitteita voi käyttää.

Valmistajan mukaan Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC -kuulokkeet tarjoavat 700 milliampeeritunnin akun, jonka luvataan takaavan 50 tunnin akunkeston ilman melunvaimennusta ja sen kanssa akunkesto tippuu 24 tuntiin. Kuulokkeita pystytään lataamaan USB-C-liittimen kautta ja latausaika on noin 3 tuntia.

RichGon tuotteet on suunnattu aina pääasiassa Aasian markkinoille, joten nyt julkaistuja kuulokkeita tuskin tullaan saamaan Suomessa myyntiin. Tosin HMD Global on myynyt globaalisti joitakin RichGon äänituotteita, joten myös nämäkin joskus saatetaan nähdä myynnissä. Kuulokkeiden virallinen hinnoittelu on toistaiseksi tuntematon.

Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC

Nokia Essential Wireless Headphones E1200 ANC

Lähde: Nokiamob.net, Nokia.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia