ASUSYleinen

ASUS esittelee uuden ROG Phone 5 -pelipuhelimen kello 13.00 – katso tilaisuutta täältä!

Asus julkaisee tänään 10. maaliskuuta kello 13.00 Suomen aikaa uuden ROG Phone 5 -älypuhelimen, joka on seuraaja viime vuoden ROG Phone 3 -puhelimelle. Tuleva puhelin on nähty jo useasti erilaisissa vuodoissa, joten puhelimesta on jo nyt varsin kattava käsitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan ROG Phone 5 -puhelimessa olisi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jopa 18 gigatavua RAM-muistia sekä 6000 milliampeeritunnin akku. ROG Phone 5 on jo aikaisemmin käynyt DoXMarkin testissä, jossa puhelimen äänentoisto arvioitiin markkinoiden parhaimmaksi. Samalla paljastui puhelimessa olevan perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Julkaisutilaisuutta on mahdollista katsoa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta. Tilaisuus alkaa kello 13.00 Suomen aikaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:ASUS