XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Xiaomi Mi 10S -puhelimen Kiinassa – varusteltu Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä

Xiaomi Mi 10S

Xiaomi on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa odotuksien mukaisesti Xiaomi Mi 10S -puhelimen, joka on hieman paranneltu versio viime vuoden Mi 10 -huippupuhelimesta. Xiaomi on tällä kertaa päivittänyt järjestelmäpiirin sekä tuonut mukaan tämän vuoden Mi 11 -huippupuhelimesta tuttuja toteutuksia näyttöön ja äänentoistoon.

Uudessa Xiaomi Mi 10S -mallissa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus sekä Full HD+ -tarkkuus. Näytössä on kaartuvat reunat sekä etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläreunassa. Näyttö on myös HDR10+ -sertifioitu ja sitä suojaa Gorilla Glass 5 -lasi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua UFS 3.0 -tallennustilaa. Xiaomi Mi 10S:n akunkesto on 4780 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata 33 watin langallisella pikalatauksella sekä 30 watin langattomalla latauksella. Puhelimessa on lisäksi 10 watin käänteinen langaton lataus.

Kameroita Mi 10S -puhelimen takaosassa komeilee neljä kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on yksi 20 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Yksi laitteen tärkeistä uudistuksista on Harman Kardonin virittämät kaiuttimet. Xiaomi Mi 10S -puhelimessa on stereokaiuttimet, jotka löytyvät puhelimen molemmista päädyistä. Käyttöjärjestelmänä toimii tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää MIUI 12 -käyttöliittymä.

Kiinassa Xiaomi Mi 10S tulee tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. Edullisimmillaan hintaa löytyy 3299 juania, joka on suoraan muunnettuna noin 426 euroa. Xiaomi Mi 10S -puhelinta ei odoteta globaalisti tarjolle.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi